Rekruttering

Alle brugere hos DUOS tilbydes rekruttering af handicaphjælpere. Vores jobdatabase, der er Danmarks største på området, indeholder mere end 55.000 profiler på handicaphjælpere. Nogle er allerede i arbejde, andre er jobsøgende.
Jobdatabasen indeholder meget detaljerede søgemuligheder og er på den måde med til at sikre, at de bedst egnede hjælpere bliver fundet til at matche den enkelte brugers ønsker og behov.

Her kan man oprette en profil som jobudbyder:
Opret profil

Som Danmarks største leverandør af personlig og praktisk hjælp til handicappede er vores jobdatabase samtidig det sted, hvor man som jobsøgende handicaphjælper har de bedste muligheder for at finde ansættelse.

Processen
Som bruger kan man enten selv stå for rekrutteringen og afholde jobsamtaler, eller man kan lade DUOS formidle kontakten til et antal kandidater med de rette kvalifikationer. Begge dele er gratis for vores brugere.

Ønsker man som bruger selv at stå for rekrutteringen, kan man på egen hånd oprette stillingsannoncer på vores jobplakat, søge blandt profilerne og kontakte udvalgte personer med et bestemt jobtilbud.

Hvis man i stedet vælger at lade os assistere ved rekrutteringen, aftaler vi processen sammen med den enkelte bruger. Vi indleder rekrutteringen med at holde et eller flere møder med brugeren for at indkredse ønsker og forventninger til de kommende hjælpere.

Udvælgelsen
Der er flere måder at udvælge og møde egnede ansøgere på. Vi aftaler med brugeren, hvordan det enkelte rekrutteringsforløb skal foregå.
Vi vil altid sikre, at udvælgelsen af de mulige hjælpere sker i overensstemmelse med brugerens ønsker. Beslutningen om, hvem der skal ansættes, træffes af brugeren alene. Det er afgørende at nå frem til det bedste match mellem bruger og hjælper, og vi bliver ved, indtil brugerens ønsker er opfyldt.

I nogle tilfælde, fx ved respiratorovervågning, skal der ansættes et hold af hjælpere. Afhængigt af det bevilgede timetal kan hjælperholdet bestå af op til otte personer.

 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok