Stilling: Pædagog til hjerneskadet 10-årig dreng Oprettet: 06-05-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 100365
JobId: 112852
 
Arbejdssted: 3520 Farum Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Er du pædagogen, der er klar på et meningsfuldt job hos en dreng med en medfødt hjerneskade? Så er det dig, vi søger.

Du finder glæde ved et alsidigt job
Her får du et alsidigt job, hvor du kommer til at gøre en stor forskel for en dreng og hans familie.

Drengen er født med en hjerneskade, der giver ham nogle fysiske og psykiske udfordringer. Altid med pædagogikken i højsædet træner du med drengen, giver pleje og aflaster familien. Familien er klar til at give dig en grundig oplæring, så du føler dig tryg i jobbet.

Drengen er rigtig glad for musik, ture ud af huset og ikke mindst at hoppe i trampolin. Du er klar på at lege med ham, uanset om det foregår på gulvet indendørs eller udenfor i haven eller på ture.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Arbejdstid
Du er sammen med drengen 1-2 hverdagseftermiddage/-aftener om ugen fra enten kl. 15-18 eller 15-20:30. Derudover skal du af og til kunne arbejde i weekender i 10 timer ad gangen. Du bliver en del af et team omkring drengen.

Du er pædagogen med det rolige sind og anerkendende tilgang
Drengen har brug for, at du er tydelig og anerkendende i din tilgang til ham. Dog med et roligt sind. Du forstår at sætte struktur på hans hverdag og kan håndtere, når han reagerer fysisk på ting, han ikke bryder sig om.

Du skal naturligvis være uddannet pædagog, men du behøver ikke have erfaring med træning og pleje af børn. Det vigtigste er, at din personlighed er et godt match med drengen og hans familie.

Du skal have kørekort.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok