Stilling: Hjælper til 6-årig pige med autisme Oprettet: 12-05-2020
Job start: Efter aftale Annoncenr: 100500
JobId: 112996
 
Arbejdssted: 3450 Allerød Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Søger du et hjælperjob, hvor der både er plads til leg og praktiske opgaver? Vil du hjælpe en lille familie til at få en lettere hverdag? Så er dette måske jobbet for dig.

Du er en legeglad og aktiv hjælper
I Allerød bor en 6-årig pige med autisme sammen med sin familie. Hun er en pige, der har brug for faste strukturer. Hun er ikke en speciel forsigtig pige, og hun har nemt ved at danne nye relationer.

Hun har brug for dig, der er klar på aktiviteter som ture på legepladsen og udeliv generelt. Derudover er ture med S-toget, hoppe i trampolin, lege med Brio-tog og bygge Lego (især høje tårne) i høj kurs.

Du bliver en vigtig del af familiens hverdag og skal - udover at lege og hygge med pigen og hendes lillesøster - hjælpe med praktiske opgaver; smøre madpakke, lave mad, rydde op osv.

Arbejdstid
Du kan arbejde både i weekender og på hverdage.

Weekender: Fra kl. 9:00/10:00-20:00
Hverdage: Ca. kl. 14:30-20:00

Det er vigtigt, at du er fleksibel ved ferier og helligdage. Derudover kan du se dig selv i jobbet for en længere periode.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Du kommer med tydelighed og erfaring
Om du er mand eller kvinde er ikke så vigtigt. Til gengæld er du en tydelig og erfaren voksen, der kan aflaste forældrene. Du bruger bl.a. din erfaring, når du med en anerkendende tilgang håndterer de stridigheder, som er en uundgåelig del af relationen mellem søstre.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Charlotte Bruun Rasmussen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok