Stilling: Hjælper til morgenvagter Oprettet: 12-05-2020
Job start: Efter aftale Annoncenr: 100511
JobId: 112991
 
Arbejdssted: 4050 Skibby Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
 
 

Jobbeskrivelse

Er du morgenmenneske og mødestabil? Så har vi brug for dig til en stilling i Skibby.

I Skibby bor en ikke-alderssvarende 14-årig dreng, der har sclerose og autistiske træk. Han har brug for din hjælp til at komme op om morgenen, hjælpe ham i tøjet, få morgenmad og slutteligt køre ham i skole.

Du giver drengen en god start på dagen
Du sørger for, at drengen får en god og rolig start på dagen. Du hjælper ham alle hverdagsmorgener.

Du er en mødestabil hjælper med en god indlevelsesevne. Du er tålmodig og har situationsfornemmelse. Du må gerne have kendskab eller erfaring med autisme.

Det er et krav, at du har kørekort og egen bil. Du vil få kørselsgodtgørelse for kørslen til skolen.

Arbejdstider
Dine vagter ligger fra kl. 7:00-10:00. Derudover hver tirsdag kl. 15:15-20:15 (nogle gange til 22:15), hvor drengen går til ridning.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lykke Jensen eller rekrutteringskonsulent Maria Fornitz Arvesen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok