Stilling: Handicaphjælper søges 10-15 timer pr.uge Oprettet: 15-05-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 100561
 
Arbejdssted: 2400 København NV Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Lidt om mig:
Jeg hedder Mikkel. Jeg er en ung mand på 18 år. Jeg har 4 diagnoser: spastiker, autist, længerevarende tilpasningsreaktion og ADD. Jeg bor sammen med min mor i NV, vores hjem er fyldt med humor og kærlighed. Vores hverdag er fuld af udfordringer, men vi får altid det bedste ud af dagene.

Din profil:
Du er følsom, empatisk og tør godt være fjollet. Du kan lide at lege den samme leg flere gange i træk. Du skal også kunne tage den svære samtale med mig, når jeg har brug for det. Du skal være rumlig og være klar på at du bliver en vigtig deltager i vores team. Det er vigtigt at du har kørekort, jeg har min egen bil. Du behøver ikke at have erfaring med handicappede, men du skal have lyst til at lege og høre sjove historier. Det er vigtigt at du kan være hos os i min. 1 ½ år.

Oplæring:
Du får en grundig oplæring af min mor og ”gamle” hjælpere. I den første måned vil du altid være sammen med en anden hjælper eller min mor. Det er vigtigt for os at al oplæring foregår i et trygt tempo både for dig og mig.

Dine arbejdsopgaver:
Vi har brug for hjælp til praktiske opgaver som gøre rent, lave Mikkels mad, tøjvask m.m. Når du har lært vores hjem at kende, vil du begynde at lære mig at kende. Jeg får mad via en sonde, bruger ble, skal have hjælp til at komme i min kørestol. Jeg taler med non-verbal kommunikation, men er god til at stave.

Arbejdstid: 10-15 timer pr. uge, som du aftaler sammen med min mor. Du vil have faste dage hver uge. Hvis du kun kan arbejde en dag, men synes at denne ansøgning lige er dig, så prøv at kontakte os alligevel.

Min mor og jeg er nogle søde, kærlige og til tider lidt fjollede mennesker. I vores hjem er der masser af kærlighed, sjov og ballade.
Har du lyst til at lære noget mere om dig selv, og samtidig lære os at kende? Så send en ansøgning til os.
VI glæder os til at høre fra dig.

Jobstart snarest muligt.

Med venlig hilsen
Mikkel og Lenette


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok