Stilling: Vågen nattevagt søges til 3-årig pige. Oprettet: 19-05-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 100626
JobId: 113115
 
Arbejdssted: 2760 Måløv Køn: Kvinde
Krav: Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Pædagogmedhjælper/handicaphjælper, vågen nattevagt til en glad 3-årig pige

Kan du holde dig vågen om natten? Er du rolig, omsorgsfuld, og har erfaring med børn?

Den lille pige på 3 år bor i Måløv, med sine forældre og 2 ældre søskende. Pigen lider af Tay Sachs syndrom, hvilket betyder at hun gradvist mister sine færdigheder. Hun er blind, men er på trods af det, en rigtig glad lille pige. Hun er forstyrret i sin døgnrytme, og derfor ofte vågen om natten.

Du er omsorgsfuld
Du må meget gerne have erfaring med børn, med specielle behov og udfordringer. Det er vigtigt, at du er rolig og kan drage omsorg for den lille pige om natten, når hun vågner.

Arbejdstider
4 nætter om ugen, fast søndag, mandag, tirsdag, og onsdag nat kl. 22:30-06:00

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringskonsulent Maria Fornitz Arvesen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok