Stilling: Hjælper til højtbegavet søskendepar Oprettet: 20-05-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 100644
JobId: 113100
 
Arbejdssted: 2920 Charlottenlund Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Har du forståelse for og konstruktiv tilgang til børn med autisme? Er du en tydelig og myndig person? Så er dette deltids-/studiejob måske noget for dig.

Du er en tydelig voksen, der har erfaring med autisme
I Charlottenlund bor et højtbegavet søskendepar, hvoraf den ene er en 12-årig dreng med Aspergers. De har brug for en hjælper, der kan være sammen med dem efter en fast struktur. En hjælper, der har erfaring med og forståelse for de udfordringer, som børn med autisme står overfor.

Udover at de begge er højtbegavet har de også en stærk retfærdighedssans og har brug for dig, der har en vis myndighed og er meget tydelig. Begge børn har et fuldt og helt aldersvarende ordforråd og forståelsesniveau.

Arbejdstid
Du er sammen med børnene i 5 timer om ugen. Hvordan timerne fordeler sig, aftaler du med forældrene. De forventer, at du er fleksibel med ugedagene og tidspunkterne, da de har brug for hjælp både hverdagseftermiddage og af og til i weekenden.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok