Stilling: Trænings-buddie og aflaster til dreng på 13 Oprettet: 20-05-2020
Job start: Mandag d. 15-06-2020 Annoncenr: 100671
 
Arbejdssted: 2300 København S Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Hej du,

jeg hedder Samuel og jeg er 13 år. Jeg håber at lige præcis du, har lyst til at blive min nye "trænings-buddie".

Jeg har en medfødt hjerneskade og er spastisk lammet og har derfor brug for hjælp til det meste i min hverdag. Sammen med min mor og far har jeg valgt at blive hjemmetrænet efter Family Hope Center metoden (det er en amerikansk træningsmetode, som er helhedsorienteret, og som adresserer både min motoriske, sensoriske, kognitive og sociale udvikling. Tjek evt. www.familyhopecenter.org). Jeg træner desuden også yoga efter metoden “yoga for the special child”.

Jeg har brug for et friskt ungt menneske (gerne mellem 22-30 år), som kan komme og træne med mig cirka 20-25 timer om ugen, (flere timer i ferierne) (tiltrædelse i juni eller juli måned). Jeg træner mandag-fredag fra 8-17:30. Desuden har jeg nogle aflastningstimer om aftenen og i weekenderne som også skal dækkes, så arbejdstiderne ligger på både hverdage/aftner og en lørdag/søndag et par gange om måneden. Typisk vil du have 2-3 vagter om ugen.
Træningen foregår hjemme hos mig selv, sammen med min mor Maria og et lille team på 3 andre gode hjælpere. Mit træningsprogram er skræddersyet specielt til mig.

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med lignende jobs, eller bare er rigtig god til børn. Du skal kunne flydende dansk, være ikke-ryger, og så skal du kunne fremvise en ren straffeattest og børneattest. Desuden vil jeg foretrække at du er bosiddende i København.

Jeg søger en "buddie", som kan være hos mig minimum et år. Dette er super VIGTIGT, da jeg knytter mig meget til mine hjælpere, og har brug for så meget stabilitet i min hverdag som overhovedet muligt.

Jeg er efterhånden en stor og stærk dreng, derfor er det også VIGTIGT at du selv er fysisk aktiv/stærk, da der i løbet af en træningsdag, vil være forflytninger. Ingen rygproblemer eller dårlige knæ, da vi arbejder meget i gulvhøjde med bl.a. krybeøvelser. Jeg har desuden behov for hjælp til personlig pleje i løbet af dagen.

Du skal være engageret og nærværende, have masser af empati og en god portion humor, samtidig med at du skal have et roligt sind.
Du skal være moden og positiv. Være god til at motiverer, men samtidig være meget tålmodig, da mit træningsprogram består af mange gentagelser. Sidst men ikke mindst så er punktlighed, stabilitet og fleksibilitet, nødvendig hvis min hverdag med træningen skal hænge ordenligt sammen.

Timelønnen ligger på kr. 145 i timen (kr. 129 i timen netto plus feriepenge).

Selvom mit verbale sprog er ret begrænset, så forstår jeg alt hvad du kan finde på at fortælle mig, og jeg elsker alt "sludre". Jeg kommunikerer i hverdagen gennem et mindre ordforråd og tegn samt en ipad.

Lidt om mig og min familie. Jeg er en frisk fyr, med masser af gå-på-mod og godt humør, og hvis jeg selv skal sige det klog og charmerende. Jeg kan godt lide at lytte til musik, elsker at ride, dyrke yoga og kan også godt lide at svømme sammen med mine venner.
Det er min mor, som hjemmetræner mig til dagligt, mens min far arbejder fuldtid ude af huset. Jeg har to mindre søskende, en lillesøster på 9 år og en lillebror på 6 år, som går i skole.
Vi bor i en dejlig lys lejlighed ved Amager Strandpark lige ved Øresunds metrostation. Min mor og far siger at vi er en omgængelig og uhøjtidelig børnefamilie, hvor hverdagen dog ofte er lidt hektisk. Vi er vant til at have hjælpere i vores hjem, og det er blevet en almindelig og naturlig del af vores liv.

Håber at du har fået lyst til at være del af min hverdag. Skriv til min mor (Maria) på mhasselbalch@hotmail.com eller ring på 27976747 hvis du vil vide mere.

High five fra Samuel

PS. Du må meget gerne udover din ansøgning sende dit CV og billede til min mors mail: mhasselbalch@hotmail.com

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok