Stilling: Oprettet: 03-06-2020
Job start: Onsdag d. 01-07-2020 Annoncenr: 101023
 
Arbejdssted: 3660 Stenløse Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

Jobbeskrivelse

Hjælper søges til 26 årig mand i Ganløse v. Stenløse med sjældent handicap. Villads har brug for hjælp til alt fysisk og forstår og oplever fuldt ud normalt, både følelsesmæssigt og tankemæssigt, men bliver hurtigt udmattet, da kommunikation, er meget krævende for ham.

Villads har en stofskifte sygdom (ALD - adrenoleukodystrofi), som gør han er blind og har mistet taleevnen, samt næsten al kontrol over kroppen - hans hørelse er OK. Han er 100% afhængig af kørestol. Vi har lift og elevator i huset som hjælpemidler, så der er ingen tunge personløft. Villads er ca. 169 cm høj og vejer ca. 55 kg.

Dit arbejde med Villads, består i at snakke, være empatisk/indfølende, livsglad, positiv, åben, ligeværdig, tålmodig, varm, kærlig, omsorgsfuld, respektfuld og være god til at være nærværende og ind imellem, til lange stille stunder. Humor er også en velkommen kvalitet.

Al kommunikation foregår ved hjælp af spørgsmål, som der kan svares ja eller nej på. Villads svarer med blink og enkelte lyde. Andre aktiviteter kan f.eks. være at være stille sammen, læse højt for ham, lytte til musik, spille terningspil, hjælpe med at ringe til familie og venner, arrangere besøg, holde i hånden, give ham mad, med ske samt via mavesonde, give lidt massage, gå en tur rundt i Ganløse med ham i kørestolen. Du kan også låne vores handicap bil og køre en tur med ham.

I jobbet indgår personlig pleje af Villads - dvs bleskift / barbering / badning. Derudover også praktiske opgaver, som f.eks. at tilberede mad til Villads, rense plastiksprøjter til sondemad osv.

Villads går på Geelsgaard skolen (Virum) i hverdagene til kl. 14.30, og vi søger derfor hjælper, der kan være sammen med ham fra kl. 15.30 til 20.30 i hverdagene, derudover er der vagter i weekender og ferier. Vagter i lørdage/søndage/helligdage er enten hele dagen fra 8.00-20.00 eller delt vagt fra 8.00-15 og 15-20.00

Vi er en familie på 5 personer, 1 kat og høns. Vi bor i et stort hus i en hyggelig landsby (Ganløse) - 25 km til rådhuspladsen. Vær opmærksom på at bus forbindelserne fra KBH ikke er specielt gode, så det vil være en fordel, hvis du bor i nærheden eller har egen transport mulighed.

Læs mere om Villads og vores familie på vores hjemmeside: http://www.famreher.dk/personer/villads

Mvh. Alex (Mor)
Mobil 23457714

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok