Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 04-06-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 101054
 
Arbejdssted: 4140 Borup Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Sød, rolig og "robust" handicaphjælper søges til vores voksne (hjemmeboende) søn på 29 år. Han har diagnosen infantil autisme med svær mental retardering. For år tilbage pådrog han sig en delvis lammelse i sin højre side af kroppen. Han er "uden sprog" og urenlig. Alderssvarende ligger han mentalt ml. 0-3 år.
Han er en sød og kærlig fyr - men også en "udfordrende en af slagsen". Vi søger efter en stabil hjælper, der vil kunne dække nogle timer i hans dagtilbud. På sigt vil der evt. være mulighed for timer i hans aflastning (hveranden weekend/ulige uger). Derudover ønskes, at du samtidig vil være vores gode faste vikar i teamet, som består af yderligere 3 faste medarbejdere. Vagter vil også kunne foregå i privat hjem.
Som det ser ud pt. vil de faste timer kunne udgøre 22-24 timer om måneden (derudover vikartimer). De "3 baser" - dagtilbud, aflastning, og privat-hjem, ligger tæt på hinanden i Borup. - Vi er forældre og arbejdsgivere.
Hvis du syntes det kunne lyde som noget for dig, så send os en mail med et par ord om dig selv til: kontakt@fpplejeservice.dk

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok