Stilling: Oprettet: 11-06-2020
Job start: Annoncenr: 101261
JobId: 113731
 
Arbejdssted: 9000 Aalborg Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

Er du god til at skabe tryghed og glæde? Så har en 6-årig dreng i Aalborg brug for dig.

Om jobbet
I Aalborg bor en dreng sammen med sin mor, far og lillebror – samt 2 storebrødre i ferier og hver 2. weekend. Han har brug for dig, der er uddannet social- og sundhedsassistent til at våge over ham om natten.

Tiden om aftenen inden sovetid samt om morgenen vil være præget af en relativ fast rutine. Her er der tid til hyggelige aktiviteter, såsom høre musik, lege med biler, kigge bøger eller hvad I har lyst til.

Natten er noget mere uforudsigelig grundet drengens lidelser.

Vi søger dig, der har lyst til at lære en drengen at bruge en loftlift og som forstår at lege nye hjælpemidler ind.

Om drengen og hans lidelser
Han er en glad dreng, der meget gerne vil være ude, spille fodbold, kaste med sten, gå ture og cykle. Han er vild med tog, lege med maskiner, musik og for at få læst bøger.

Drengen har diagnosen neuronal ceroid lipofuscinosis type 2. Sygdommen påvirker nervesystemet. Dette er forbundet med sprogforsinkelse, epilepsi, ufrivillige muskelsammentrækninger, synspåvirkning, tab og forstyrrelse af kognitive funktioner og udvikling.

Arbejdstid
Der er i øjeblikket tale om 36 timer pr. uge, hvor timerne ligger fra ca. kl. 19:00-07:00, og der kan forekomme andre tider efter aftale med familien.

Din oplæring vil dog finde sted i dagtimer.

Du er nærværende og positiv
Som hjælper skal du være kærlig, nærværende og positiv og sikre, at der bliver skabt en rolig og afslappende stund før natten og gennem natten, så Julius kan få den søvn og hvile, som han har brug for og en god morgenstund. Du besidder evnen til at skabe tillid og tryghed omkring din person.

Du får mulighed for at udvikle dine personlige kompetencer og opbygge en tæt relation til drengen, som du vil følge over tid. Derfor kan du se dig selv i jobbet for en længere periode.

Derudover forventer vi, at du:

- er ikke-ryger
- gerne har erfaring fra specialområdet med børn
- er robust og har forståelse for, at familien står i en svær situation.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok