Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 15-06-2020
Job start: Mandag d. 10-08-2020 Annoncenr: 101342
 
Arbejdssted: 4000 Roskilde Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
 
 

Jobbeskrivelse

Handicaphjælper til fuldtidsstilling

Ultra-kort om jobbet:
Jeg har medfødt knogleskørhed, og sidder som følge af dét i el-kørestol. Da min sygdom er progressiv, skal du som min nye hjælper være indstillet på, at din arbejdsdag kan have store udsving; mit behov kan den ene dag være, at du bare skal være den berømte ”fluen på væggen”, for at jeg den næste dag får brug for hjælp til det meste, og du derfor skal være meget på. Du vil dog altid skulle hjælpe mig med praktiske opgaver såsom rengøring og bilkørsel, samt nå ting der er uden for min rækkevidde eller bære ting, som jeg ikke selv kan – en taske f.eks. Mit hjælperteam er småt, men stabilt. Du vil i dine kollegaer finde en stor, fælles arbejdsmoral og god støtte i forbindelse med vagtbytte. Det er min personlige stolthed, at jeg så sjældent oplever et behov for at få akutvikarer ind udefra, idet mine hjælpere altid har været fænomenale til at samarbejde og finde en god løsning med hinanden. Du vil som udgangspunkt blive tilbudt én fast ugedag, samt én fredag om måneden + én lørdag-søndag om måneden. Du vil skulle arbejde 24 timer ad gangen, og mødetiden er fra 06-06.

Lidt om mig:
Jeg bor alene i egen lejlighed og er – som så mange andre – et sammensat menneske. Jeg er på mange måder et socialt, ungt og livligt menneske med mange interesser og bekendtskaber, som jeg ønsker at dyrke, så tit jeg kan, og jeg kan derfor i perioder pludseligt få MEGET travlt med alverdens projekter. Jeg siger sjældent nej til en udfordring eller et sjovt projekt. Og dét er bare min fritid. Dertil kommer også min ”dødelige” hverdag med arbejde, sygehusbesøg osv. Omvendt vil der lige så ofte forekomme stille perioder, hvor jeg bare er derhjemme for at kunne lade op og koble fra i rolige omgivelser. Du skal derfor som min handicaphjælper være god til at underholde dig selv fra tid til anden. Folk kan i den formelle verden opleve mig som værende intellektuel, kultiveret og – ja, lad os være ærlige – måske en anelse reserveret til tider. I virkeligheden er jeg langt mere fjollet, distræt og humoristisk (okay, humoren er dårlig, men den er der!) på hjemmefronten. Jeg sætter lige så meget pris på Disney-film og popcorn, som jeg gør på klassisk musik og ”fine dining”. I både travle og rolige perioder vil min søde kæreste også være at finde; vi bor ikke sammen (endnu), men vi ses så ofte, som vi kan. Kemien skal derfor helst ikke bare være god mellem dig og mig – det vil helt klart også være en fordel, hvis du og ham ligeledes kan svinge godt sammen.

Om dig:
Naturlig god kemi imellem os er for mig absolut min højeste prioritet. Så dit køn, dit erfaringsgrundlag, rygevaner, kæledyr eller børneflok er fuldstændig underordnet. Bare du har en super fed personlighed og kan tåle en uformel tone, hvor en spade bliver kaldt en spade og som emmer af sort- og værkstedshumor. Men jeg vil dog alligevel gerne understrege vigtigheden af, at du har et veludviklet vågent øre, og at du altid står til rådighed, så du kan træde til og hjælpe mig i en spontan situation. Et fald eller et slag for mig kan i værste fald resultere i en brækket knogle, og du skal derfor hurtigt kunne være behjælpelig og samtidig have is i maven, når du gør det. Derudover er jeg fantastisk klodset, så 70% af din arbejdstid vil højest sandsynligt indbefatte at skulle samle ting op for mig, som jeg har tabt. Derudover ser jeg gerne, at du tager fat om dine daglige arbejdsopgaver på en effektiv og pertentlig måde. Jeg holder af mit hjem – det er min rede – og det er mig derfor meget på sinde, at det bliver passet ordentligt i forhold til rengøringen og din dertilhørende gode håndhygiejne. Jeg er typisk ude at køre minimum en gang om dagen, så det er derfor altafgørende, at du har kørekort. Det vil helt klart være mest praktisk, hvis du ikke frygter kørsel i store kassevogne (eller kørsel i indre by, da jeg ofte frekventerer i Københavnsområdet).

Så hvis du kan nikke genkendende til understående, så tøv endelig ikke med at søge stillingen:
• Du er mellem 25-40 år.
• Du har kørekort B og er elitebilist.
• Du har egen bil til rådighed og er ikke afhængig af offentlig transport.
• Du har allerede etableret en god og stabil pasningsordning til dit barn, din hamster eller gamle bedstemor, og derfor er indstillet på at kunne træde til med kort varsel i forbindelse med vagtbytte, sygdom eller ferie.
• Du ser dig selv i det samme job i mange år fremadrettet.
• Du er indstillet på at skulle arbejde hos mig minimum hver mandag, samt én fredag + én weekendvagt om måneden.
• Du har en forståelse af at din arbejdsplads først og fremmest er mit hjem, og derfor vil mit liv; mine værdier, ideologier og grænser, ikke nødvendigvis altid være i overensstemmelse med dit. Men derfor kan du alligevel være en del af det på en respektfuld måde og bibeholde en professionel tilgang til dine arbejdsopgaver uden at skulle distancere dig socialt.
• Du kan både være en flue på væggen, som står til rådighed med et vågent øre, og samtidig have stamina nok til at kunne være på i længere tid ad gangen.
• Du må ikke være allergisk for hverken dyr eller børn.
• Du har en fysik, der egner sig til jobbet som handicaphjælper.

Har du spørgsmål til løn, pension, anciennitet etc., kan Søren Jensen fra DUOS kontaktes på mail sj@duos.dk eller på mobil 20607856. Du bedes sende din ansøgning, samt CV med et vellignende foto af dig selv til min mail ditteamalie@gmail.com. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, og opstart vil som udgangspunkt være mandag den 10. august 2020. Du skal være indstillet på at deltage i en følgevagt, hvor du vil blive lært op af både mig og en af dine kommende kollegaer inden opstart. Jeg ser frem til at hilse på dig til en uforpligtende samtale!

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok