Stilling: handicaphjælper Oprettet: 16-06-2020
Job start: Lørdag d. 01-08-2020 Annoncenr: 101358
 
Arbejdssted: 4330 Hvalsø Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg er en ung mand på 23 år, som studerer socialvidenskab og historie på RUC. Jeg har rygmarvsbrok og en ensidig spastisk lammelse, er derfor delvist kørestolsbruger og har forskellige praktiske udfordringer. Jeg bor hjemme, men vil gerne klare mig selv så meget som muligt. Det har jeg brug for din hjælp til. Jeg bor i Hvalsø.
Jeg søger en praktisk og ansvarlig hjælper, der vil hjælpe mig med at tage ansvar for de praktiske opgaver i mit liv. Du skal støtte mig i at løse alle de opgaver selv, som det er praktisk muligt for mig at løse. Og så skal du løse de opgaver, jeg ikke kan klare selv. Endelig er det vigtigt for mig, at du tager ansvar for at opgaverne faktisk bliver løst, hvis det glipper for mig.
Opgaverne kan for eksempel være transport til studie og fritidsliv, personlig hygiejne, vedligehold af bil, planlægning, oprydning og rengøring, tøjvask m.m.
Det er en fuldtidsstilling, men timetallet kan variere fra uge til uge. Timerne vil primært ligge på hverdage i dagtimerne, men der kan også være tale om aften-, weekend- og ferievagter.
Jeg har brug for, at du kan køre en handicapbil, og at du er mødestabil og rimeligt fleksibel med mødetiderne. Til gengæld er det et hyggeligt og til tider afslappende job, hvor du ofte godt kan have en god bog med på arbejde.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok