Stilling: Oprettet: 17-06-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 101400
JobId: 113860
 
Arbejdssted: 2800 Kgs. Lyngby Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

Er du studerende med stor interesse for børn med særlige behov? Søger du et meningsfuldt deltidsjob? Uanset hvad så er dette måske jobbet for dig.

Du skaber struktur og hygge
I Lyngby bor en rolig dreng, der bl.a. er diagnosticeret med infantil autisme. Han har brug for dig, der kan skabe struktur og genkendelighed.

Du bruger den første tid sammen med ham på at skabe en god relation med ham. Når den er på plads, får I nogle hyggelige timer sammen, hvor I kan lave rolige ting sammen som fx bogstavslege og læse bøger.

Derudover hjælper du ham under aftensmåltidet og med aftenritualerne inden sovetid. Det er vigtigt, at jeres samvær sker på drengens præmisser, da det er altafgørende for hans trivsel.

Arbejdstid
Du arbejder 2 uger i træk om tirsdagen og torsdagen fra ca. kl. 15-21. Derefter har du 2 uger uden arbejde. Sommetider er der også behov for hjælp i en weekenddag.

Dit hjerte banker for børn med særlige behov
Du behøver ikke have den store erfaring fra lignende job. Drengens mor skal nok lære dig godt op. Det vigtigste er, at du er en moden, empatisk og nærværende person med god fornemmelse for mennesker.

Du har masser af gåpåmod og har en stor interesse i at arbejde med børn med særlige behov. Måske du er studerende på en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse.

Du skal have kørtkort og meget gerne have mulighed for at stille din egen bil til rådighed.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Charlotte Bruun Rasmussen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok