Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 17-06-2020
Job start: Lørdag d. 15-08-2020 Annoncenr: 101413
 
Arbejdssted: 8270 Højbjerg Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg er en ung mand på 37, der har muskelsvind og er respiratorbruger. Jeg søger en hjælper, og nej ikke til at passe mig, men til at være mine arme og ben, for hovedet kan jeg faktisk godt selv bruge, men det er bare ikke altid det går så hurtigt ;-) Jeg søger en til Del/Fuldtid, 6 døgn om måneden fra Aug. Vagterne er 24 timer. Jeg er slap året rundt, så weekender og helligdage skal man også kunne hjælpe. Angående respirator skal man på skejby sygehus og have et kursus på 6 timer og 3 døgns oplæring hos mig.

Som person er jeg meget glad og har et positivt livssyn. Er meget ærlig, omsorgsfuld og så kan jeg godt lide humor og en frisk bemærkning. Det som jeg virkelig nyder og betyder noget for mig er musik, koncerter, madlavning, sport, sundhed, rejser.

Jobbet består af personlig pleje, hygiejne, madlavning, og husholdning. Du skal have kørekort, da jeg ikke selv magter at køre, så det vil være fedt med en chauffør så vi kan komme ud og se noget. Mine hjælper betyder rigtig meget for mig, for uden jer skulle jeg vel ligge og kigge op i et hvidt loft, og vente på sygeplejersken har tid til at give mig mad og desværre kan jeg først få et bad om 14 dage :-)

Du skal som hjælper forvente at jeg er meget nysgerrig, og ser dig ikke bare som en irriterende flue ;-) Det jeg sætter pris på ved en hjælper er god humor, at du er loyal, omsorgsfuld, stabil, fleksibel, og frisk på udfordringer, men det vigtigste er jo kemi.

Kan være hos mig i minimum et år.
Ansættelses-tidspunkt: August 2020.
Sidste frist for ansøgning: 15 July 2020.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Ansættelse gennem www.handicapformidlingen.dk.
Jeg forbeholder mig retten til at fjerne jobopslaget før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet.

Lyder dette som noget for dig, ser jeg frem til at høre fra galaksens bedste hjælper ;-) Skriv lidt om dig selv og send det til min e-mail. Joppe57@hotmail.com hov send da lige et billede med :-)

Hilsen
Jesper Gasbjerg
8270 Højbjerg

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok