Stilling: Aflaster med autisme-erfaring Oprettet: 21-06-2020
Job start: Onsdag d. 01-07-2020 Annoncenr: 101503
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Aflaster med autisme-erfaring søges.

Vi er en familie på 4, bestående af Far, Mor, Signe på knap 6 år og Hedvig på 2,5 år. Vi søger en aflaster/hushjælp med autisme-erfaring. Jobbet, som er med tiltrædelse snarest muligt, er hovedsageligt som aflaster for vores store pige Signe, som har infantil autisme.

Om Signe:
Signe er generelt en glad og kærlig pige. Hun elsker lege, der involverer fysisk aktivitet, men nyder også at lege forestillingslege med forskellige figurer.
Signe har udover hendes autisme en sanseforstyrrelse og søger derfor ofte forskellige lege, der kan stimulere sansemæssige behov. Hun er kognitivt velfungerende, men følger kun indimellem instruktioner. Hendes manglende konsekvensberegning, gør derfor at det er vigtigt at være på forkant med mange situationer.
Signe er ofte meget behovs- og impulsstyret, og en stærk pige, både af sind og fysik. Hun er i et 1:1 tilbud i børnehaven og kræver for det meste konstant opsyn.

Om dig:
Du har erfaring fra arbejde med børn eller unge med autisme. Du er positiv og rolig af sind, men indeholder også gerne et naturligt legebarn. Du møder mennesker åbent og har lyst til ydmygt at lære Signe og hendes små signaler at kende, for at kunne hjælpe hende på bedste vis.
Du er modig, fordi du har relevante værktøjer med i din bagage og tør derfor udfordre Signe, selvom det indimellem kan blive svært for hende.
Du er kreativ og elsker udfordringen at bygge ting af papkasser. Du elsker at tage i svømmehallen, men nyder også at skabe ro og motiverende lege herhjemme hos os. Du forstår at give Signe ro, når hun har behov for det og giver gerne en hånd med i forskellige huslige opgaver.

Jobbet er på ca. 4-10 timer om ugen og ligger ca. 2 hverdage fra ca. 14-17 og nogle dagtimer i weekender, som det passer dig. Indimellem kan der blive tale om hele dage/aftener.

For det meste består aflastningen i hverdagen i at hente Signe i specialbørnehaven på Frederiksberg og være sammen med hende og evt. Mor og Hedvig indtil Far kommer hjem. Nogle gange vil aflastningen også bestå i at aktivere lillesøster, ordne vasketøj, oprydning eller hjælpe med andre praktiske opgaver. Du kommer tæt på alle i familien og det er derfor vigtigt at vi har god kemi begge veje :)

Søg kun jobbet, hvis du kan se dig selv i det, i en længere periode. Vi flytter til Skovlunde i september 2020 og håber meget at du har lyst til at “flytte med”. Vi er en parfume- og røgfri familie og foretrækker at du er det samme.
Jobbet aflønnes efter Frederiksberg kommunes takst, som er 139 kr/time, men ansættelsen er direkte hos os.

Du er velkommen til at ringe på 24619435 (Rikke), hvis du har spørgsmål. Ellers send os din ansøgning og CV på signewilma@elfuglsang.dk
Vi holder løbende samtaler med relevante ansøgere.

Vi glæder os til at møde dig!

Mange hilsner
Signe, Hedvig, Mikael og Rikke

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok