Stilling: Pædagog til 10-årig pige med ADHD Oprettet: 22-06-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 101513
JobId: 113953
 
Arbejdssted: 3060 Espergærde Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Er du uddannet pædagog? Er du klar til at indgå i en tillidsskabende og længerevarende relation med en 10-årig pige? Så er dette jobbet for dig.

Om pigen
I Espergærde bor en energifyldt pige, der har brug for dig, der er uddannet pædagog og vil tilbringe 8 timer om ugen sammen med hende. Pigen er glad for at spille fodbold og hoppe i trampolin, kreative sysler fx male, spille spil, bage og ikke mindst lege og passe sin kanin.

Jobbet
Din første opgave bliver at opbygge en tillidsfuld relation til pigen. Hun er ikke tryg ved andre mennesker end sin nærmeste familie. Når først I har en god relation, får I nogle rigtig gode timer sammen hver uge. Med tiden vil pigen måske endda blive tryg ved, at I laver aktiviteter ude af huset.

Det er altafgørende, at du er en tydelig og autentisk person, der viser pigen, at du vil hende. Med alt hvad det indebærer. Det har hun nemlig rigtig meget brug for. Og så kan du naturligvis se dig selv i jobbet for en længerevarende periode.

Arbejdstid
Du er sammen med pigen i 8 timer om ugen. Ugedage og tidspunkt ligger ikke fast, og familien er meget fleksibel.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lykke Jensen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok