Stilling: Handicaphjælper, vikar til minimum 1 vagt/uge Oprettet: 25-06-2020
Job start: Annoncenr: 101635
 
Arbejdssted: 2750 Ballerup Køn: Kvinde
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg er en kvinde på 34 år, der søger en fast vikar til mit team (K) der er klar til både dag-, aften- og weekendvagter. Der vil højst sandsynligt kunne tilbydes ca. en vagt om ugen, samt ekstra ved ferie og sygdom.
Jeg er spastisk lammet og sidder i kørestol. Jeg er bruger af både el-kørestol og manuel stol.
Vagterne ligger i hverdage kl. 17-22 og er i weekenderne fordelt på hhv. en morgen- og en aftenvagt kl. 7:30-13:30 og 16:30-22, men dette aftales nærmere. Dine arbejdsopgaver vil være praktisk hjælp i hjemmet, personlig pleje og ledsagelse på ture.
Jeg søger en kvinde, der er fleksibel og mødestabil, og som har lyst til at være en fast del af mit team. Det er vigtigt, at du kan være fleksibel og sammen med teamet kan dække ind ved sygdom og ferier.
Søger du stillingen bedes du have gjort op med dig selv, om du kan indgå i et team med weekendvagter, da dette er nødvendigt for at vagtplanerne går op. Vagtdatoer aftales i fællesskab på personalemøder. Erfaring med loftlift er en fordel men ellers vil oplæring finde sted.

Jeg har en BPA-ordning, hvor jeg selv er arbejdsleder. Hjælperne lønnes efter FOAs takster samt overenskomst og DUOS varetager lønudbetaling og ansættelsesforhold.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok