Stilling: vikar Oprettet: 30-06-2020
Job start: Annoncenr: 101803
 
Arbejdssted: 2200 København N Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vikar til § 107 botilbud på Nørrebro fra 1 september 2020
Ønsker du at arbejde som vikar med voksne med autisme spektrum forstyrrelser/Aspergers Syndrom og psykiatriske tillægsdiagnoser i alderen 18-40 år?
BOAS Nørrebro er en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF), som er en nonprofit almennyttig fond, der er landsdækkende med ca. 22 afdelinger. Vi er en organisation med mange medmenneskelige værdier, der vil afspejle og udmønte sig i vores afdeling, hvor vores faglighed i høj grad understøttes gennem supervision og uddannelse.
Vi er et mindre § 107 botilbud beliggende på Nørrebro i København, der tilbyder trænings-, lærings- og udviklingsforløb for 17 beboere med ASF, hvor flere har psykiatriske tillægsdiagnoser- ADHD, angst og depression. Mange af vores beboere kommer direkte hjemmefra, og andre har været tidligere anbragt og kæmper med komplekse problemstillinger på baggrund af flere tillægsdiagnoser og fejlbehandlinger i fortiden.
Formålet er at samarbejde med den enkelte beboer om at udvikle kompetencer til at kunne klare sig selvstændigt i alle livets forhold, gennem en tæt relation. Derfor bor beboerne i egen lejlighed i nærmiljøet og har adgang til vores fælles lejlighed. Vi er 7 socialkonsulenter, 3 vikarer og en leder. Vi leder efter en fjerde vikar da vi har en del på barselsorlov.
Jobbet
Vi kan tilbyde en vikar stilling fra 1 september 2020. vikarfunktionen, vil være en kombination af tilkaldevagter og timer på enkelte beboere. Vi har flere beboere som for øjeblikket, har behov for ekstra pædagogisk støtte i ugedagene til at dække forskellige pædagogiske timer. De pædagogiske timer med beboerne, vil være defineret på forhånd af de faste støtte personer. Herudover har vi faste weekendvagter fra 10-15 som indimellem har brug for afløsning. Der kan være enkelte beboere som har behov for individuel pædagogiske støtte i få timer i weekenden. Vi har fællesåbent om aftenen på tirsdage og torsdage, hvor der også her er mulighed for at få timer. Når man arbejder i vores fælleslokale på tirsdage og torsdage samt weekender, er man ansvarlig for at skabe en god stemning, snakke med beboerne, løse eventuelle konflikter imellem beboerne, samt lave mad sammen med en anden medarbejder.
Hvad tænker vi om dig?
Du er psykisk robust og er engageret i dit arbejde.
Du må meget gerne have erfaring med målgruppen men ikke et krav.
Du kan lave mad og er ikke bange for at løse en konflikt imellem beboerne.
Du må gerne være enten pædagog eller under uddannelse som pædagog.
Ansøgning og samtaler
Kan du se dig selv i dette skønne vikarjob, kan du læse mere om Boas Nørrebro og BOAS hovedstaden på www.suf.dk og i www.tilbudsportalen.dk.
Send din ansøgning med mærket vikar til leder Eva Garde på mail: vikar2020@suf.dk -Vi forventer samtaler d. 13 august, hvor vi indkalder relevante ansøgere.
Eva Garde er på ferie i uge 29,30 og 31 og kan træffes i ugerne før og efter på telefon 30844602

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok