Stilling: Oprettet: 02-07-2020
Job start: Mandag d. 20-07-2020 Annoncenr: 101936
 
Arbejdssted: 2635 Ishøj Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

Hjælper søges. Er du ansvarsbevidst, omhyggelig og fleksibel, studerende, selvstændig eller free-lancer, og er du interesseret i et meningsfyldt og afvekslende deltidsjob, så er dette måske noget for dig:

4 - 6 vagter om måneden - både vågne nattevagter à 11 - 13 timer og enkelte dagvagter à 13 timer. Der vil være mulighed for at læse/skrive på en del af nattevagten. Jobbet omfatter personlig bistand, praktiske daglige gøremål og respiratoriske opgaver. Evt. også sekretæropgaver. Du vil blive oplært i de for jobbet nødvendige kompetencer.

Du vil indgå i et velfungerende hjælperteam, hvor gensidig fleksibilitet og villighed til at dække ind for hinanden vægtes højt. Hjælperteamet dækker i fællesskab alle vagter året rundt.

Udover ovennævnte kvalifikationer lægges vægt på, at du er struktureret, pligtopfyldende, moden og stabil. Kørekort fordres.

Jeg er kvinde med job og et meget aktivt liv. Husstanden består desuden af min mand og vores hunde. Jeg har mange års erfaring med hjælperordning/BPA, og er selv arbejdsgiver på ordningen.

Tiltrædelse snarest.
Skriftlig ansøgning med oplysning om kontakt tlf.nr.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok