Stilling: Hjælper med erfaring til 5-årig dreng med CP Oprettet: 06-07-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 102002
JobId: 114417
 
Arbejdssted: 2665 Vallensbæk Strand Køn: MK
Krav: Kan undvære rygning
 
 

Jobbeskrivelse

Er du klar på pleje- og træningsopgaver? Vil du hjælpe en aktiv og livsglad familie? Så er dette jobbet for dig.

Du får en vigtig opgave
Skøn 5-årig dreng med cerebral parese søger en initiativrig hjælper, der hviler godt i sig selv. Drengen bor sammen med sin superaktive familie, som består af mor og 2 ældre søstre.

Du bliver hurtigt en del af den dynamiske familie og det team af hjælpere, der omgiver drengen. Du skal ikke være bange for at integrere dig i familiens hverdag.

Drengen har brug for meget træning, så det er vigtigt, du er i god fysisk form. Du skal håndtere Mic-Key-sonden, give medicin og pleje osv., som vi gerne ser, at du har noget erfaring med. Der vil dog finde lidt oplæring sted.

Arbejdstid
Du arbejder i gennemsnit 20-22 timer om ugen. Nogle uger mere, andre uger mindre.

• I hverdagene er vagterne typisk placeret kl. 15:00-21:00 og kl. 15:00-08:30. Sidstnævnte er vågne nattevagter.
• I weekenden ser vagtplanen lidt anderledes ud, men den er ikke helt på plads endnu.

Du skal kunne se dig selv i alle vagttyper og være fleksibel, især når de to andre på dit team er syge eller holder fri.

Du er en aktiv hjælper
Du er den rette hjælper for drengen, hvis du er aktiv, udadvendt og initiativrig. Derudover har du erfaring med at arbejde med mennesker fra tidligere job. Gerne børn.

Af hensyn til drengen og hans familie kan du se dig selv i jobbet for en længere periode.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Aase Petersen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok