Stilling: Humoristisk hjælper til aktiv 12-årig dreng Oprettet: 07-07-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 102030
JobId: 114445
 
Arbejdssted: 2800 Kongens Lyngby Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Kan du håndtere en hi-hat (eller et andet instrument) og en 13-årig drengs frustrationer samtidig? Så er det måske dig, vi søger.

Du kan slå på tromme og trives med hjul under fødderne
I Lyngby bor en 13-årig dreng med mange interesser. Han søger dig, der er frisk på mange aktiviteter. I tilbringer en eftermiddag sammen om ugen, hvor I fx kan:

• tage i svømmehallen
• spille bordspil
• rulle på rulleskøjter
• tage i skøjtehallen
• spille på instrumenter i skolens musiklokale
• spille computerspil
• være kreativ med fx tegning animation, musik.

Drengen søger dig, der er tålmodig og rolig. Du udviser forståelse for og kan rumme hans frustrationer. De kan komme pludseligt og som følge af mindre ting; fx et snørebånd, der er gået op. Forstår du dette – og agerer du efter det – er der rigtig god mulighed for at opbygge en god og stabil relation.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Arbejdstid
Du er sammen med drengen 1 eftermiddag om ugen i 3 timer.

Du bevarer roen og elsker et godt grin
Det er vigtigt, at du udviser empati for drengen, og at du har lyst til at opbygge en relation til ham. Du er god til at bevare roen, når drengens frustrationer tager overhånd – og er humoristisk anlagt, da drengen godt kan lide et godt grin.

Du spiller gerne på trommer eller et andet instrument - og er kreativt anlagt. Hvordan din kreativitet kommer til udtryk, er ikke så afgørende.

Derudover er du ikke-ryger.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lykke Jensen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok