Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 08-07-2020
Job start: Lørdag d. 01-08-2020 Annoncenr: 102048
 
Arbejdssted: 2650 Hvidovre Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse


Jeg er en rygmarvsskadet mand på 41 år, og bruger manuel kørestol. Jeg har nedsat arm og håndfunktion.
Jeg skal have hjælp til daglige gøremål, plejeopgaver, samt ledsagelse til arbejde og fritidsaktiviteter. Jeg kører selv bil, men har brug for hjælp til forflytning ind og ud af bilen. I nogle situationer vil det være nødvendigt at du kører bilen, så kørekort er vigtigt.

Jeg bor i eget hus, med min kæreste og barn på 3 år. Vi værner om vores privatliv, og prøver at opretholde et så “normalt” familieliv som muligt, på trods af hjælperordning, og det er derfor vigtigt at du har evnen til at være en flue på væggen i nogle situationer.

Jeg søger vikarer der kan træde til i tilfælde af sygdom og ferie i mit faste hjælperteam. Vagterne vil primært være fra 5-18 timer, med start ca kl. 8.30. Vagterne kan ligge både på hverdage, weekender og helligdage. Der vil være mulighed for fastansættelse, hvis en fast hjælper stopper, da mine vikarer i en sådan situation altid vil være i første betragning.

Jobbet kræver du har et godt overblik og er i stand til at arbejde selvstændigt efter en arbejdsplan, ift. at løse huslige gøremål, som rengøring, indkøb og lignende.

Jobbet kræver ikke du har særlige plejerelaterede uddannelser/kurser, eller pædagogiske evner, du skal langt hellere have en udviklet logisk sans og hænderne skruet rigtigt på. Erfaring som handicaphjælper er heller ikke nødvendig, da der vil være en grundig oplæring.

Send en ansøgning hvor du skriver lidt om dig selv og dine kompetencer og forventninger til jobbet.

Jeg kontakter dig hvis du er kommet i betragning til en samtale. Jeg forventer at holde samtaler i uge 29 og 30.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok