Stilling: Hjælper/Aflaster Oprettet: 08-07-2020
Job start: Annoncenr: 102067
 
Arbejdssted: 2750 Ballerup Køn: Mand
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

HJÆLPTRÆNER/ AFLASTER
I Ballerup
Familie søger en erfaren, engageret, stabil og fysisk, psykisk stærk hjælper til vores 12 år dreng med Infantil autisme og sanser forstyrrelse 2 eller 4 eftermiddage om ugen.
Dine arbejdsopgaver
Træne og lege via motivation: adfærd, Sociale træning, Færdigheder, Selvhjælp, fysisk træning, lang tur,lidt personlig pleje, m.m. Vi træner mest udenfor.
Din Profil
Du har arbejdet/arbejde med børn/unge med udviklingforstyrrelse i specieldagtilbud/Botilbud eller du er i gang med videregående uddannelse, har en special evne til at motivere et barn med udfordringer, er rolig, empatisk,, mødestabil, og godt helbred.Du tale og skrive flyvende dansk.. Du kan forevise ren straffe og børne attest.
Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde, hvor du er med at forbedre et barn muligheder. En positiv, åben fleksibel familie, tæt på Bus og S-tog. Timeløn/start snarest muligt..
Din ansøgning indeholder:
En beskrivelse af dig selv og hvor du ser dine styrke som hjælpe træner. Din motivation for at søge jobbet. Dine erfaringer og anbefalinger. Dine planer for arbejde/studie den næste årstid. Send venligst din ansøgning, din anbefalinger, dit CV og billede til:
parilin@hotmail.com
Vi afholder samtaler umiddelbart derefter. Vi glæder os at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok