Stilling: SSA'er til 2 dag- og 2 nattevagter Oprettet: 16-07-2020
Job start: Torsdag d. 16-07-2020 Annoncenr: 102243
JobId: 114640
 
Arbejdssted: 9000 Aalborg Køn: Kvinde
 
 

Jobbeskrivelse

Er du en omsorgsfuld social- og sundhedsassistent? Søger du et job på 30 ugentlige timer? Så læs endelig videre.

Du overvåger, plejer og leger
I Aalborg bor en 8-årig pige, der har brug for dig, der er uddannet social- og sundhedsassistent. Dig, der vil våge over hende om natten og give hende pleje samt træne og lave øvelser med hende om dagen. Og dig, der søger et job med tid til nærvær og fokus på faglighed.

Konkret kommer arbejdsopgaverne bl.a. til at bestå i at hjælpe pigen med spisning, bleskift, påklædning, bad osv. Familien lærer dig godt op i jobbet. Du bliver en vigtig del af pigens hverdag. Du sikrer nemlig hendes trivsel og tryghed – både om dagen og om natten.

Pigen har diagnoserne epileptisk encefalopati, familieanamnese med kendt genetisk defekt (DZ848A), Behov for kontrol af ketogen diæt (DZ713A1).

Arbejdstid
Du arbejder 30 timer om ugen fordelt således:

- Søndag og mandag nat kl. 22:00-06:00
- Torsdag og fredag kl. 08:30-15:30 ( denne tid vil blive flyttet når pigen starter i skole igen)

Du er en SSA’er med ben i næsen
Du er uddannet social- og sundhedsassistent og er en glad og omsorgsfuld person. Det falder dig naturligt at være sammen med og lege med børn. Du har ben i næsen og lever altid op til dit ansvar, når du er på job.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Liza Christensen på 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok