Stilling: Hjælpetræner/handicaphjælper Oprettet: 20-07-2020
Job start: Lørdag d. 15-08-2020 Annoncenr: 102330
 
Arbejdssted: 2450 København SV Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Hejsa :-)

Vi søger 2 søde og engagerede deltidshjælpere til hjemmetræning af vores skønne datter Liva på 13 år :-). Det er gennemsnitligt 2 gange ugentligt og vagterne er fra kl 9-17. Det er både hverdage og weekender.
Vores datter Liva er 13 år og er født med en sjælden genetisk fejl, hun er derfor både fysisk og psykisk handicappet. Vi har valgt, at vi selv vil være med til at tage hånd om hendes udvikling, og hjemmetræner hende derfor efter FHC metoden, som er en amerikansk metode, som kombinerer alle elementerne i et barns udvikling.

Vi har brug for stabile , fleksible og engagerede deltidshjælpere, der kan komme ca. 2 gange ugentligt fra kl 9-17. Du kunne evt. være studerende og kombinere det med dit studie. Du må rigtig gerne være positiv, tålmodig, initiativrig, kunne arbejde selvstændigt og så må du godt være super god til at til at motivere. Vi forventer at du er mødestabil og lærenem og er indstillet på at gøre en forskel for Liva. Det er ikke vores forventning, at man har kendskab til FHC metoden overhovedet - det skal man nok lære, vores eneste krav er at man kommer her og har hjertet siddende på rette sted :-).
Vi forventer at de der søger stillingen, har tænkt sig at være her mere end et par måneder, da for stor udskiftning ikke er rimeligt overfor Liva.

Du skal deltage i den daglige træning af Liva, hvor du følger et fast program, der nøje er tilrettelagt efter Livas udviklingsmæssige behov. Du skal også være klar på gåture, da Liva elsker at være ude. Træningen bliver dels udført alene sammen med Liva og dels i samarbejde med Livas mor Louise. Hvert halve år er der evaluering med FHC, hvorefter et nyt program lægges for det kommende halve år.

Vores familie består udover Liva af mor Louise, far Kasper, lillebror Oskar på 10 år og Fiona på 6 år. :-)

Vi bor på Teglholmen i København.
Vi betragter os selv som uhøjtidelige og afslappede :-)

Vi håber at ovenstående har vækket din nysgerrighed, og vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Mange hilsner fra Liva & familie :-)

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok