Stilling: Handicaphjælper til brødre med muskelsvind Oprettet: 22-07-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 102388
JobId: 114778
 
Arbejdssted: 4330 Hvalsø Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse


Handicaphjælper søges til to drenge med muskelsvind på hhv. 3 og 4 år, hvoraf den ene er kørestolsbruger. Begge drenge er friske, aktive drenge, som gerne vil være med til det hele og altid er klar på at have det sjovt.


Dit nye job
Opgaverne består primært i at hjælpe drengene med praktiske opgaver heriblandt leg, personlig hygiejne såsom toiletbesøg, forflytninger mellem diverse hjælpemidler, let træning/udspænding osv.

Herudover skal der skal hjælpes til med lidt praktiske opgaver i hjemmet såsom oprydning, rengøring af diverse hjælpemidler osv. Du vil også skulle deltage i legeaftaler og andet socialt uden for huset, hvor drengene har brug for hjælp.

Specielt i disse sammenhænge vil du også mange gange skulle være en 'flue på væggen', som skal træde til, når der er brug for hjælp.

Du vil både være i hjemmet sammen med hele familien (som udover drengene består af mor og far), men når du og drengene er trygge ved det, vil du også skulle passe drengene alene, hvor du eksempelvis også skal spise med dem, lægge dem i seng osv.

Om dig
Vi forventer, at du er loyal og mødestabil. Herudover er det vigtigste, at du har lyst til at være sammen med to glade drenge. Det er en fordel, hvis du har erfaring med børn, men alt omkring hjælpemidler osv. i forbindelse med muskelsvind vil du blive oplært i.

Arbejdstiden
Arbejdstiden er ca. 12 timer ugentligt. Timerne vil oftest fordele sig på to hverdagseftermiddage/aftener samt i weekenden, i alt 3-4 gange ugentligt. Vi søger 1-2 hjælpere til at dække timerne.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok