Stilling: Hjælper til togture med 8-årig dreng Oprettet: 22-07-2020
Job start: Fredag d. 14-08-2020 Annoncenr: 102390
JobId: 114750
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du arbejde 12 timer sammenlagt hver fredag og søndag fra august til oktober? Er du glad for børn og togture? Så er dette jobbet for dig.

Du er klar på togture hver weekend
På Frederiksberg bor en dreng, der fra slutningen af august til midten af oktober skal følges til Vejle og retur hver weekend. Du følger med drengen på togturen og tager toget retur, når han er afleveret på destinationen. Omvendt tager du toget alene til Vejle om søndagen og tager ham med retur. Du skal sikre dig, at han kommer trygt frem og tilbage. Og du skal altså kunne afsætte 6 timer hver fredag og søndag i perioden.

Drengen er en normalt begavet 8-årig dreng. Han har svær ADHD og sanseforstyrrelser i form af hypersensitivitet overfor udefrakommende stimuli, især larm. Du skal på en rolig og pædagogisk måde kunne stå fast ved rammer og aftaler.

Han er følsom og tænksom og har derfor brug for dig, som er rolig, da han vil spejle sig meget i dag. Han er nem at aflæse. Han har svært ved nye ting og skift. Du skal derfor være tålmodig og møder ham et par gange inden den første ledsagelse, så han kan blive tryg ved dig.

Arbejdstid
Du skal følge med drengen i tog til og fra Vejle hver weekend fra fredag d. 28. august til og med søndag d. 18. oktober med mulighed for forlængelse. Om fredagen ligger timerne kl. 08:45-14:45. Om søndagen kl. 10:00-16:00.

Du har erfaring med ADHD og/eller sanseforstyrrelser
Det vigtigste er, at du er moden og ansvarsfuld, der forstår dit ansvar, når du følger drengen til og fra Vejle. Du er stabil og kan se dig selv i jobbet for hele perioden. Du må meget gerne have erfaring med drengens diagnoser, så du ved, hvordan du får det bedste ud af jeres tid sammen.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok