Stilling: Nattevagt Oprettet: 24-07-2020
Job start: Fredag d. 24-07-2020 Annoncenr: 102445
 
Arbejdssted: 8000 Århus C Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Nattevagt til ung mand med muskelsvind

Jeg søger hurtigst muligt en ny nattevagt. Der er tale om en fast stilling på 30 timer med en vagtplan, der ruller over 4 uger med en weekend (fredag og lørdag) i hver periode. Vagterne er vågne vagter fra kl 20-8.

Jeg er en ung mand på 24 år, der har muskelsvind. Jeg sidder i kørestol og er respiratorbruger. Det har jeg været stort set hele mit liv. For at kunne søge stillingen er det ingen forudsætning, at man har erfaring med respirator eller personlig pleje, da der vil være et intensivt oplæringsforløb. Til gengæld er det vigtigt, at man har lyst til at være sammen med mig og kunne give mig tryghed om natten. Og da det er vågne nattevgter skal man selvfølgelig kunne holde sig vågen om natten. Desuden skal man være indstillet på husligt arbejde (rengøring, tøjvask, oprydning mm), personlig pleje og overvågning af respirator.


Jeg tager HF på VUC enkeltfag og interesserer mig ellers for fodbold, en god film og hjemmelig hygge. For mig er den rette person et yngre menneske, der er frisk og udadvendt, hjælpsom, ordensmenneske, ansvarlig og villig til at indgå i et team, hvor alle hjælper hinanden. Da vi er et lille team på 6 personer, skal man også påregne at afløse ved ferie og evt. sygdom.

Send mig en mail med nogle ord om dig selv, hvad du har lavet indtil nu og hvad dine fremtidsplaner er.

Kørekort:
B(Almindelig bil),

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok