Stilling: 1-2 dag/vågne nattevagter pr.uge af 12 timer Oprettet: 28-07-2020
Job start: 28-07-2020 Snarest muligt Annoncenr: 102553
JobId: 114933
 
Arbejdssted: 2980 Kokkedal Køn: MK
Krav: Kørekort
Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Søger du et meningsfyldt arbejde?

Om jobbet:
Arbejdet består i at hjælpe en 50-årig mand, der for nylig blev ramt af en blodprop. Han er nu lam i det meste af kroppen og får hjælp af en respirator til at trække vejret. Han har brug for dig, der vil være hans hjælper og give ham livskvalitet og praktisk hjælp i hans nye liv.

Han er i øjeblikket indlagt på Klinik for Rygmarvsskader i Hornbæk til genoptræning, du skal derfor være indstillet på, at dit arbejdssted vil være i Hornbæk i den første tid. Mens han er indlagt klarer personalet plejen, men når han kommer hjem (højst sandsynligt til hus Kokkedal) så kan det forventes at man bliver en del af dette.

Det er ikke et krav at du har respiratorisk erfaring, da du vil blive oplært på følgevagter. Oplæringen afsluttes med en evalueringsdag på RCØ (Respiratorisk Center Øst Glostrup Hospital), hvor dine kompetencer godkendes, og du får autorisation til at arbejde som respiratorisk handicaphjælper.

Se tubeskift
Se sugning

Arbejdstid
Vi forestiller os, at du har 1–2 vagter pr. uge. Hver vagt varer i 12 timer.
Dagvagterne er fra kl. 08:00-20:00.
Nattevagterne er fra kl. 20:00-08:00.
Bemærk, det er vågne nattevagter, hvor du skal overvåge borgeren og hans respirator.
Du skal både kunne tage dag- og nattevagter.

Ligesom dine kolleger på holdet er du fleksibel, da I skal dække ind for hinanden ved sygdom og ferier.

Erfaren hjælper eller ej – vi har brug for dig

Du skal være ikke-ryger og have et kørekort, så du kan køre hans handicapbil. Det vil være en fordel at du har egen bil.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig. Du bliver en del af et fast team omkring borgerne. Sammen med jeres rådgiver afholder I jævnligt personalemøder.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskontoret på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok