Stilling: Hjælper/aflaster med epilepsierfaring Oprettet: 28-07-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 102559
JobId: 114828
 
Arbejdssted: 2800 Kgs. Lyngby Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med epilepsi? Har du tidligere arbejdet med børn med handicap? Så er det dig, vi mangler!

Om pigen
Pigen er 13 år og bor i Lyngby med sine forældre og 3 mindre søskende. Hun har en erhvervet hjerneskade, da hun lider af Rasmussen syndrom. Hjerneskaden har medført, at hun lider af epilepsi. Pigen har dårlig balance og umotiverede bevægelser med den ene arm.

Du aflaster familien
Det er familiens og pigens ønske, at du skal ledsage hende på ture ud af huset. Du skal give hende nogle sjove og gode oplevelser. Pigen er meget glad for svømning, en shoppetur eller et museumsbesøg.

Du skal have kørekort og stille din egen bil til rådighed, når I skal på tur. Du får naturligvis kørselsgodtgørelse.

Arbejdstid
Du er sammen med pigen én gang om ugen om eftermiddag/aftenen i 4 timer. Derudover op til 6 timer hver 2. lørdag. Dage og tidspunkter planlægger du med familien.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok