Stilling: Handicaphjælper (døgnvagter) Oprettet: 28-07-2020
Job start: Tirsdag d. 01-09-2020 Annoncenr: 102569
 
Arbejdssted: 3500 Værløse Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Handicaphjælper – deltidshjælper/afløser søges til 2 - 3 døgnvagter pr. måned:

Jeg er en mand, midt i livet, der bor alene i egen bolig. Jeg arbejder som økonom, interesserer mig også i min fritid for hvad der sker i min omverden, ser film, lytter til mange slags musik og tager gerne ud når tiden tillader det.

Da jeg har muskelsvind, har jeg behov for hjælp til al personlig pleje og praktiske opgaver, såsom madlavning, rengøring, tøjvask o.l., samt ledsagelse i forbindelse med arbejde og andre aktiviteter i min hverdag. Endvidere har jeg om natten behov for hjælp nogle gange (men hjælperen kan sove der ud over).

Jeg søger en ansvarlig, stabil og fleksibel deltidshjælper/afløser, til at indgå i et velfungerende og stabilt hold af i alt 6-7 hjælpere.

Den ledige stilling er som udgangspunkt på minimum 2 døgnvagter per måned som del af den faste vagtplan.
Holdet dækker selv ind ved sygdom og ferie, og det er derfor vigtigt at man er fleksibel og indstillet på ind imellem også at træde til i tilfælde af sygdom e.l. (til tider med kort varsel). Det forventes således at man kan og vil hjælpe med at afløse ved sygdom og ferie ved behov.

Arbejdspladsen (som også er mit hjem) er beliggende tæt på offentlig transport (S-tog). Der er separat hjælperværelse, nødvendige hjælpemidler til rådighed, moderne faciliteter i hjemmet og ordnede forhold i øvrigt.

De eneste formelle kvalifikationer du skal opfylde er, at du skal have kørekort og være ikke-ryger. Erfaring med personlig pleje vil være fint, men er på ingen måde afgørende, da nødvendig oplæring vil finde sted.
Det er vigtigt at du vil være interesseret i længere tids tilknytning.

Tiltrædelse efter aftale – dog gerne slut august eller start september måned 2020.

Hvis ovenstående har din interesse bedes du sende en ansøgning, hvori du fortæller om dig selv som person og om din baggrund (erhvervserfaring, uddannelse, mv.), suppleret med CV.
Angiv venligst også kontakt-information (som minimum navn og telefonnummer) så du kan kontaktes mhp. eventuel samtale.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok