Stilling: Aflaster og hjælpetræner til drenge på 8 og 9 år Oprettet: 30-07-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 102620
JobId: 114971
 
Arbejdssted: 2650 Hvidovre Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Er du klar til at lære en masse om autisme, indlæring, adfærdspsykologi og specialpædagogik? Så har vi brug for dig.

Du er klar på et alsidigt job som hjemmetræner
Vi søger en aflaster og gerne hjælpetræner til brødre på 8 og 9 år. De er begge diagnosticeret med højfunktionel autisme. Vi søger dig, der er mødestabil og kan se dig selv i jobbet som fast træner i en længere periode (over 1 år).

Drengene er glade, kærlige og kvikke, men har nogle udfordringer både med dansk sprog og deres sociale udvikling. Dit hovedfokus vil være at arbejde med deres udvikling indenfor disse områder, men også med fleksibilitet, skolefærdigheder og lignende.

Derudover tilbringer I tiden hjemme eller ude på forskellige steder, fx bibliotek, legeplads, museum osv. At aflastningen består af både træning og andre aktiviteter bunder i, at familien ønsker at kombinere kognitiv udvikling med fysisk og sociale træning.

Drengene bliver trænet efter ABA-programmet (Applied Behaviour Analysis): en intensiv og helhedsorienteret specialpædagogisk metode med fokus på kommunikation samt kognitive og sociale færdigheder. Familiens tilgang til ABA tager udgangspunkt i drengenes motivation, og en grundregel for træningen er, at 75 % af tiden skal være sjov på drengenes præmisser.

Du får en spændende faglig mulighed
Dette job rummer mulighed for faglig udvikling, specielt omkring autisme, indlæring, adfærdspsykologi og specialpædagogik. For dig, der er studerende, er dette en rigtig god erfaring at få.

Vi lover, at du får stor glæde og tilfredshed ved at være en vigtig brik i drengenes positive udvikling. Derudover får du et godt samarbejde med familien, som er meget fleksible ift. timer omkring ferier og eksamensperioder.

Arbejdstid
Du er sammen med drengene ca. 9 timer om ugen. Primært eftermiddage og weekender. Typisk 3 gange om ugen a 3 timer.

Du er studerende med lyst til læring på job
Vi forestiller os, at du er studerende på en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse. Du er klar på at lære en masse - også uden for studiestedet.

Det falder dig naturligt at finde dit indre legebarn frem og kan kende dig selv i ordene energisk, tålmodig og positiv. Derudover forstår du at kommunikere tydeligt og udtryksfuldt. Du er empatisk, fantasifuld og psykisk stærk.

Du er dansktalende, men kan også samtale på engelsk, da mor ikke er flydende på dansk.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok