Stilling: Hjælper som rollemodel for ung kvinde Oprettet: 30-07-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 102639
JobId: 115011
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du være fast afløser hos 17-årig kvinde med mental retardering? Er du frisk på aktiviteter med hende udenfor hjemmet? Så er dette job måske en mulighed for dig.

Du sætter gang i aktiviteter og er en god rollemodel
På Frederiksberg bor en 17-årig ung kvinde, som har brug for dig, som hun kan spejle sig i. Dig, der har forståelse for børn/unge med udfordringer og særlige behov.

Sammen bruger I tiden med aktiviteter uden for hendes hjem. Derfor er det vigtigt, at det falder dig naturligt at tilbringe tid med hende, og at du ved, hvad unge kvinder synes er hyggeligt at lave. Fx cafébesøg.

Kvinden har en mental retardering og opmærksomheds- og hukommelsesvanskeligheder som følge af iltmangel ved hendes fødsel. Kognitivt er hun 4-7 år. Hun kan selv spise, tage tøj på og gå på wc, men har brug for, at du støtter og guider hende. Familien oplever, at piktogrammer til at overskueliggøre og strukturere tingene for hende, har god effekt.

Arbejdstid
Jobbet er som fast afløser. Familien har brug for afløsere ca. 10 timer pr. måned vekslende mellem dag- og aftentimer efter aftale med forældrene. Du deler timerne med en anden afløser.

Det er vigtigt for forældrene, at du er mødestabil og overholder aftaler om fremmøde og kan stå til rådighed de aftalte timer, da de tidligere har oplevet, at afløsere uden varsel melder fra i længere perioder. I vil være to afløsere knyttet til kvinde, og det er derfor vigtigt, at I koordinerer jeres ferie og fridage, så en af jer altid står til rådighed.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok