Stilling: Hjælper til 9-årig dreng med Aspergers og ADHD Oprettet: 17-08-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 103144
JobId: 115463
 
Arbejdssted: 3600 Frederikssund Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Er du hjælperen, der er frisk på hyggelige eftermiddage med dreng i Frederikssund? Er du god til at skabe relationer med børn? Så er dette jobbet for dig.

Du er frisk på trampolinhop og relationsarbejde
I Frederikssund bor en 9-årig dreng. Han er diagnosticeret med Aspergers og ADHD. Han har brug for dig, der vil give ham hyggelige eftermiddage efter skole. Han er en dreng med gang i, men det synes du kun, er spændende.

Han er glad for trampolin, fantasilege i haven, spil, tegne og meget mere. I jobbet kommer du til at lave relationsarbejde. Dette og leg i øjenhøjde skal være noget, der inspirerer dig, og som du ser en spændende faglig udvikling i.

Drengens storebror, der fire år ældre, er til tider også hjemme om eftermiddagen. Det hænder, at han gerne vil hygge med.

Arbejdstid
Drengen kommer hjem klokken ca. kl. 13:30 hver dag. Han afleveres ved bopælen med bus. Du skal være der til at tage imod ham. Du er sammen med ham, indtil han forældre kommer fra arbejde ved 16:30-17:00-tiden.

Du skal gerne kunne tage alle vagterne.

Du har pædagogisk interesse og flair
Du har erfaring fra lignende job og har stor interesse i relationsarbejde med børn. Du er måske studerende på en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse.

Du er en tydelig, omsorgsfuld og struktureret person med pædagogisk flair og interesse.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Aase Petersen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok