Stilling: Søger kvindelig, frisk og omstillingsparat handicaphjælper til deltidsstilling tiltrædelse hurtigst muligt Oprettet: 18-08-2020
Job start: Mandag d. 14-09-2020 Annoncenr: 103201
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Søger kvindelig, frisk og omstillingsparat handicaphjælper til deltidsstilling tiltrædelse hurtigst muligt

Lidt om mig.
Jeg hedder Helene, er 27 år og sidder i elektrisk kørestol, fordi jeg har muskelsvind. Jeg er lige blevet kandidat fra IT-Universitetet og er p.t. aktivt jobsøgende. Jeg bor i min egen lejlighed på Frederiksberg. Som person er jeg social og udadvendt. Jeg har trives rigtig godt, når jeg er sammen med mine venner eller ser dårlige serier på Netflix. Som leder tror jeg på, at alle problemer kan løses, hvis vi snakker åbent om tingene. Det er vigtigt for mig, at mine hjælpere føler sig trygge og informerede, og jeg bruger derfor meget energi på, at det administrative er i orden.

Lidt om jobbet.
Jeg søger en deltidsansat til at komme 4-5 døgnvagter i måneden, men skal kunne træde til ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. Det er ofte med kort varsel, så jeg søger en omstillingsparat kvinde. I ferier kan man ofte få flere vagter, hvis det ønskes. Du indgår i et team med 8 hjælpere, både fuldtidsansatte og andre deltidsansatte. Jeg har brug for hjælp til næsten alt: Både personlig pleje, men også opgaver der hører til, at jeg skal passe min egen lejlighed; rengøring, tøjvask og indkøb m.m. Jeg er selvforflyttende, så kendskab til lift er ikke nødvendigt.

Jeg kører meget i bil, så du skal have kørekort og mod på at køre en kassebil rundt i København og til Jylland. Jeg forventer ikke stor erfaring, men du skal være tryg bag et rat.

Lidt om dig.
Jeg leder ikke efter en veninde, men en makker, der er med på alt fra dage alene i lejligheden, til byture og besøg hos min farmor. Du skal være indstillet på både at kunne være alene og deltage som ledsager i sociale sammenhænge. I lejligheden får du stillet eget hjælperværelse til rådighed, en hylde i køleskabet og WIFI.

Der vil ofte være tidspunkter, hvor du skal sidde på hjælperværelset og afvente din næste opgave. Den tid bliver brugt på alt fra lektier til at svare på mails – eller se Netflix. Jeg har derfor god erfaring med, at mine hjælpere kombinerer dette job med et studie eller en selvstændig virksomhed.

Du bliver ansat via DUOS, der søger for din løn og kontrakt. Jeg ser gerne, at du kan binde dig til jobbet i minimum et år. Det er en kompleks stilling, og det tager tid at blive lært op og være tryg i sine arbejdsopgaver.

Skriv lidt til mig om, hvem du er, hvad du har lavet og hvorfor jobbet tiltaler dig.

Tidligere erfaring som handicaphjælper er ikke et krav, men helt sikkert en bonus.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Vh Helene

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok