Stilling: Hjælper til børnefamilie med blinde forældre og 2 børn på hhv 0 og 5 år 2-3 morgenvagter - 7,5 timer ugentligt Oprettet: 18-08-2020
Job start: Tirsdag d. 01-09-2020 Annoncenr: 103212
 
Arbejdssted: 2620 Albertslund Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Om os, og om arbejdet:
Vi er et blindt par der har 2 børn på henholdsvis 1 måned og på 5 år som har tilknyttet en hjælperordning betalt af kommunen.
Vi har begge arbejde
Og har tilknyttet hjælp pt 25 timer ugentligt fordelt på 4 allerede besatte eftermiddagsvagter og 2-3 morgenvagter svarende til 7,5 timer ugentligt i tidsrummet fra kl 8 og frem, efter nærmere aftale.
Vi er hhv i midt 30.erne og 40.erne og har en nyfødt pige fra juli måned samt en dreng på 5 år der går i børnehave tæt på hvor vi bor.
VI har en hjælperordning på 25 timer ugentligt, og har brug for en hjælper der kan arbejde 2-3 dage om ugen om morgenen.
vi prioriterer ansøgere der søger job af længere varighed.

Arbejdsopgaver:
Opgaverne består i Rengøring, og andre praktiske opgaver i hjemmet, ledsagelse på gåture f.eks. til daginstitution, babyaktiviteter, samt praktisk hjælp om morgenen med fx. madning af baby når den tid kommer.
Desuden har vi brug for at du fungere som "vores Øjne" i nogle sammenhænge og f.eks. læser i bøger, er med til at spille spil som vi ikke selv kan spille pga manglende syn, , forklare og snakke om hvad vi ser når vi er ude og gå o.lign.
Vi søger:
* En person der har et godt overblik, som har en veludviklet ordenssans, men som også er god til at forholde sig til detaljer.
* du er god til rengøring, kan lide at være sammen med børn, være i stand til selvstændigt at løse opgaver som fx. at se at der trænger til rengøring rundt om i huset.
* Du vil desuden hjælpe med ledsagelse til lege og fritidsaktiviteter herunder babysvømning.
* Du skal også hjælpe med lettere madlavningsopgaver skønt vi som oftest selv tilbereder maden.
* Du skal kun lide hunde da vi har en Labrador førerhund.
* Du skal have kørerkort da vi har egen bil.

er dette job måske noget for dig. så Skriv en ansøgning til os senest den 25. august 2020 kl 12. Vi afholder jobsamtaler i perioden 1-3 marts 2019 og at ansættelse sker fra 15. september . eller tidligere hvis muligt.
Vi forventer at afholde jobsamtaler den 28. og 29. august. Venlige hilsner, Jesper og Abigail

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok