Stilling: Aflaster (evt. familie) til dyreglad 12-årig dreng Oprettet: 19-08-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 103241
JobId: 115538
 
Arbejdssted: 3520 Farum Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du give en dreng nogle gode oplevelser sammen med dig og gerne din familie? Er du villig til at åbne dit hjem for ham? Så har vi et givende job for dig.

Du og din familie bor måske på en gård eller tæt ved skov
I Farum bor en 12-årig dreng med sin familie. Han har brug for dig, der vil åbne dit hjem for ham. Dig med en familie, som står klar med åbne arme og med lyst til at give drengen nogle gode oplevelser. Måske du endda har en søn, der gerne vil være drengens ”storebror”.

Drengen er særdeles glad for dyr og naturen, så bor I på en gård eller et nedlagt landbrug og har nogle dyr, vil I være et perfekt match.

Drengen er en aktiv dreng, der også er glad for at lege i skoven og dyrke sport.

Han er diagnosticeret med autisme og ADHD.

Den første tid sammen med drengen tilbringer I hjemme hos drengen, så I lige kan lære hinanden at kende, og drengen føle sig tryg ved dig.

Arbejdstid
I tilbringer 5 timer sammen ugentligt. Derudover har I 12 weekender årligt sammen (8 timer lørdag og 8 timer søndag).

Du har erfaring med børn med udfordringer
Du har ikke nødvendigvis en pædagogisk uddannelse, men du må meget gerne have arbejdet med børn med udfordringer i en jobmæssigt eller frivillig sammenhæng.

Han kan være kravafvisende, hvilket du ikke lader dig slå ud af. Faktisk er du en meget tålmodig person, der evner at få ham med til nogle ting alligevel.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok