Stilling: Hjælper Oprettet: 19-08-2020
Job start: Annoncenr: 103255
 
Arbejdssted: 5000 Odense C Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

"Personlig hjælper vikar M/K søges til afløsning ved ferie og sygdom med mulighed for fastansættelse på sigt.

Jeg er en 48 årig handicappet mand, der gør brug af el-kørestol. Jeg skal have hjælp til alt, herunder alle former for praktisk hjælp, dvs. indkøb, madlavning, af og påklædning og toiletbesøg.
Du skal kunne tage mig op af min seng og ligge mig i seng. Dine arbejdstider ligger fortrinsvis i tidsrummet fra 10.00 til 21.00 i hverdagen.
I weekenden arbejder du dels lørdag fra 06.30 til 21.30 og fra 10.00 til 22.00.
Men du skal kunne være fleksibel på alle tider.

I forbindelse med min uddannelse og arbejde, skal du kunne ledsage mig til alle aktiviteter ud af huset. Du skal have kørekort, du skal være villig til at indgå i et meget fleksibelt team og være indstillet på at din arbejdstid skal kunne variere alt efter hvad jeg skal og hvilke arbejdsopgaver der ligger i min dag. Jeg er fuldstændigt mentalt velfungerende og det er ikke dig der på nogen måder skal planlægge, strukturere eller organisere min hverdag. Dette klarer jeg selv, du skal blot kunne assistere med de praktiske ting som jeg ikke selv kan.

Du skal ikke involvere dig personligt i mine forhold, men du skal kunne bistå mig inden for de arbejdsopgaver som der kræves i forbindelse med din stilling. Du skal uden problemer kunne håndtere brug af pc med forskellige tekstdokumenter og programmer efter anvisning fra mig. Indscanne og printe forskellige juridiske dokumenter og journalisering i forbindelse med mit studiejob, da jeg udover mit jurastudie har studiejob ved Retshjælpen Fyn, hvor din bistand også kræves og at du også kan hjælpe med praktiske ting, hvis Retshjælpen måtte have behov for dette, hvilket jeg selv ville gøre hvis jeg havde mulighed for det. Du vil blive anvist forskellige systemer når du påbegynder dit arbejde.

Du skal være rummelig og villig til at indgå i forskellige arbejdssituationer i samarbejde med det øvrige team som jeg har i min ordning. Hvis jeg bliver glad for dig kan vi tale om en mulig fastansættelse. Jeg påbegynder sidste semester på jurastudiet d. 12 sep. 2020 og frem og fra januar 2021 skal jeg således skrive BA projekt. Hvor du også kan indgå som en del af dette skriftlige arbejde.

Du skal have kørekort, dine daglige arbejdstider er vejledende og kan variere alt efter hvad jeg skal.
I forbindelse med stillingen kan det også være nødvendigt, at du skal kunne ledsage mig til andre steder i landet, da jeg også er engageret i Patientforeningen Danmark som f.eks. har hjemsted i KBH. Du skal også være villig til at kunne overnatte uden for Odense ind i mellem efter nærmere aftale.

Jeg forventer at have samtaler i uge 38 alt afhængig af hvor stor arbejds byrde der ligger. Men du vil få nærmere besked herom.
Svar på stillings-opslag kan sendes direkte til mig på firehjulern@gmail.com eller på tlf: 42511855

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Mvh. Torsten G. Larsen. "

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok