Stilling: Handicaphjælper / Barselsvikariat Oprettet: 20-08-2020
Job start: Annoncenr: 103294
 
Arbejdssted: 2850 Nærum Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Søger kvindelig handicaphjælper til barselsvikariat

Lidt om Marie
Marie er en 41-årig livsglad kvinde, som elsker hygge, høre musik og synge med, gå til banko, tage på ture etc. Hun bor i egen lejlighed i Nærum, tæt ved offentlig transport.
Marie har diagnosen Riley-Day Syndrom, som har den konsekvens for hende, at hun har meget nedsat følesans og derfor ikke kan mærke ret meget smerte o. lign.
Hun har som sådan ikke andre umiddelbare diagnoser, men fik derudover ved fødslen ikke nok ilt, hvilket har givet hende kognitive udfordringer. Hun er med andre ord ikke udviklingsmæssigt aldersvarende, og har derfor massivt brug for vejledning i hverdagen. Hun har brug for struktur, faste rammer og rutiner, da det skaber forudsigelighed og tryghed. Det er vigtigt, at du har en anerkendende og pædagogisk tilgang til hende, men samtidig er ”den voksne”.

Marie sidder i kørestol (både el- og manuel) og betjener fint begge selv. Hun kan stå/gå ved flytning, fx. fra kørestol til toilet eller seng, med støtte, så kendskab til lift er ikke nødvendig. Hun har brug for hjælp og vejledning til stort set alt - både personlig pleje, men også andre opgaver som rengøring, tøjvask, indkøb overholde diverse aftaler fx. fysioterapi, tandlæge etc.
Marie går til træning 2 x ugentligt og kører dertil i sin kassebil, det er derfor en forudsætning at du har kørekort (B) og er tryg bag et rat.

Lidt om jobbet
Vi søger en fleksibel og omstillingsparat kvindelig hjælper til et barselsvikariat på ca. 9-10 måneder, med mulighed for forlængelse. Du vil få ca. 7 døgnvagter i måneden (inkl. en weekend), men skal gerne kunne træde til ved fx. sygdom eller andre uforudsete hændelser. Det kan være med kort varsel, men jeg bestræber mig naturligvis altid på at planlægge og forberede i så god tid som muligt. I forbindelse med ferier kan man til tider få lidt flere, og i få tilfælde færre, vagter.
Du kommer til at indgå i et harmonisk og fleksibelt team med tre andre fuldtidsansatte hjælpere, der har været hos Marie i flere år, og pt. en enkelt vikar.

Der afholdes personalemøde ca. hver anden måned (mødepligt), hvor vi i fællesskab lægger vagtplan for ca. 8-12 uger af gangen.

Lidt om forventninger til dig som hjælper hos Marie
• Empatisk
• Initiativrig
• Fleksibel
• Tålmodig
• God til at sætte grænser
• Glad og positiv
• Team spirit
• God til at plan/skemalægge dagligdagen for, og sammen med, Marie

Marie har en BPA-ordning hvor jeg, June Bæk (Maries svigerinde) er arbejdsleder. Du vil blive ansat under FOAs overenskomst og DUOS står for ansættelse og lønudbetaling.

• Jobstart start oktober 2020
• Ansøgningsfrist søndag d. 14. september 2020 – samtaler afholdes løbende. Hører du ikke fra mig senest d. 17. september 2020 vil stillingen være besat til anden side.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok