Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 20-08-2020
Job start: Mandag d. 28-09-2020 Annoncenr: 103295
 
Arbejdssted: 8260 Viby J Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg søger to kvindelige handicaphjælpere

Jeg søger to ansvarsbevidste og modne hjælpere, som er indstillet på en længerevarende ansættelse (som udgangspunkt gerne minimum 1 år).

Lidt om mig:
Jeg er en 41-årig kvinde, der er født uden begge arme. Jeg bor i hus (i Stavtrup) sammen med min mand, vores to børn og kat.
Jeg er oprindeligt uddannet socialrådiver og har arbejdet som sådan i en del år, men pt. går jeg hjemme, hvor “mit arbejde” består i, at passe vores søn, som desværre lider af en alvorlig sygdom.
Jeg er for det meste et positivt menneske og væger, at se muligheder fremfor begrænsinger. Det er vigtigt for mig, at mine hjælpere trives i jobbet og jeg vægter en god tone. Men jeg har også behov for, at jeg ikke føler at jeg skal underholde mine hjælpere, når de er på arbejde.
Jeg har brug for hjælp til mange forskellige ting. Jeg har blandt andet brug for hjælp til personlige pleje, såsom bad, toilet, påklædning m.m. Yderligere har jeg brug for hjælp til madlavning, indkøb, rengøring, tøjvask, hus- og havearbejde samt ledsagelse til og fra forskellige aktiviteter. Jeg vil også have brug for hjælp til visse opgaver forbundet til mine børn. Det er vigtigt, at man i disse situationer ikke “glemmer”, at det er mig der er moderen.

Du skal være:
Kvinde
Mødestabil
Fleksibel, ansvarsbevidst og åben.
Kunne arbejde selvstændigt.
Være i stand til, at kunne agere “fluen” på væggen.
Være indstillet på perioder uden noget at lave, hvor du skal kunne underholde dig selv.
Være bosiddende i Aarhus eller omegn, da der forekommer splittede samt korte vagter.
I besidelse af et kørekort.
Helst være 22 år eller derover.

Arbejdstiderne:
Den gennemsnitlige arbejdstid er 8-10 timer ugentligt. Vagterne er fordelt på 2 ugentlige aftenvagter (faste dage) samt hver 3. weekend.


ANDET: Grundet den aktuelle situation med coronavirus, vil evt. jobsamtaler blive afholdt enten via Skype eller lignende eller udendørs.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok