Stilling: Hjælper til 11-årig pige med autisme Oprettet: 04-09-2020
Job start: Mandag d. 14-09-2020 Annoncenr: 103886
JobId: 116123
 
Arbejdssted: 3600 Frederikssund Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du aflaste familie og tilbringe 10 ugentlige timer med aktiv pige i Frederikssund? Så er dette jobbet for dig.

Du er en aktiv og engageret hjælper
I Frederikssund bor en 11-årig pige med autisme. Hun har brug for dig, der vil tilbringe 10 ugentlige timer sammen med hende. Primært i hjemmet. Pigen er glad for at lege, så du skal have lyst og fysik til masser af aktiviteter. Hun har svært ved at aflæse ansigtsudtryk. Dette skal du være meget bevidst om. Pigen har brug for, at du engagerer i og har forståelse for hendes situation.

Arbejdstid
Familien har brug for dig, der er fleksibel omkring mødetider. Som udgangspunkt tænker de nogle timer 2 eftermiddage om ugen og skiftevis fredage og lørdage. Samlet set bliver det 10 timer pr. uge.

Du har gerne erfaring med autisme
Du skal være en glad og smilende person. Har du erfaring med autisme, er det en stor fordel, da pigen er meget påvirket af sin diagnose.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Pernille Sichlau eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok