Stilling: Handicap hjælper i Valby Oprettet: 08-09-2020
Job start: Fredag d. 18-09-2020 Annoncenr: 104033
 
Arbejdssted: 2500 Valby Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Hej!

Jeg er en mand på 58 år, der lider af en meget sjælden bindevævssygdom. Mit handicap betyder, at jeg har nogle svage knogler, som bevirker at mine arme og ben ikke er særlig stærke. Jeg har derfor behov for praktisk fysisk hjælp, for at få min hverdag til at fungere. I dagligdagen færdes jeg i en el-kørestol. Jeg kan bruge mine hænder, så jeg er i stand til at klare nogle ting selv – læs eventuelt mere om mit handicap på www.dfoi.dk.

Hvad skal DU så kunne, for at blive min hjælper?
* Kunne lide at lave mad – da mad for mig er meget mere end et nødvendigt unde, men derimod en af mine hobbyer. Du skal spise kød og fisk!
* Være en rutineret bilist – selvfølgelig med et gyldigt kørekort, og en del kørselserfaring – (da min bil har automatgear, vil det være en fordel at have kendskab hertil).
* Være ikke ryger da jeg har lungeproblemer (Jeg kan simpelthen ikke tåle at opholde mig i et røgfyldt miljø)!
* Være interesseret i et fuldtids job med ca. 9 vagter af 16 timer, om måneden. Altså 144 timer om måneden
* Kunne arbejde fra kl. 07 til kl. 23!
* Have interesse i at sikre at JEG får mulighed for at få en god tilværelse.
* Være villig til at sikre mig, at de praktiske ting, som jeg ikke selv kan lave, bliver lavet uden at jeg hele tiden skal holde øje med dig.
* Kunne hold styr på mit hjem. Jeg har mange lister der gør arbejdet meget lettere – hvis altså listerne bliver brugt.
* Husk på at, et hjælperjob er et seriøst arbejde lige som et hvert andet job, samt at selv om man arbejde uden at se sine kollegaer i hverdagen, er det vigtigt at alle tager ansvar over for hinanden.

På grund af søvn-apnø, driller min vejrtrækning af og til, og jeg har jeg brug for en person, som kan støtte mig i at huske at trække vejret ordentligt.
Min hjælpeordning har jeg haft siden 1995, så jeg ved hvad jeg har af behov og ønsker (Nu har jeg dog overdraget ansvaret for ordningen til DUOS). Jeg har normalt et fast team af 4 hjælpere til at få mit liv til at fungere.


Hvad kan jeg tilbyde dig?
* Et job hvor du får lov til at arbejde med frihed under ansvar.
* Et job hvor du så vidt muligt undgår personløft (jeg kan ikke længere fysisk holde til det).
* Et job hvor du, på trods af at du arbejder alene, får mulighed for at kende dine kollegaer, da der afholdes personalemøder cirka en gang om måneden.

For at få dig til at passe ind med mit nuværende hjælperteam, har jeg har behov for at du fleksibel, da vi IKKE har et fast vagtskema. Skulle denne stilling på 9 vagter af 16 timer - i alt 144 timer om måneden have vakt din interesse så send mig en besked herom. Jeg håber at høre fra dig snarest da ansættelsessamtalerne starter nu.

Med venlig Sten

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok