Stilling: Hjælper til 12-årig dreng med infantil autisme Oprettet: 11-09-2020
Job start: Lørdag d. 26-09-2020 Annoncenr: 104179
JobId: 116375
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du arbejde i 8 timer hver weekend? Kender du til infantil autisme? Så er dette måske jobbet for dig.

Du er klar på ture til legepladsen
På Frederiksberg bor en 12-årig med sin familie. Han har infantil autisme og generel funktionsnedsættelse. Han har intet sprog, men benytter sig af pics, som han mestrer rigtig godt. Han har en god motorik og er glad for at bevæge sig og være ude. Når du er sammen med drengen, tager I typisk på tur, fx til en legeplads eller lignende.

Arbejdstid
Familien har brug for din hjælp i 8 timer hver weekend. Forventeligt fordelt på 2 x 4 timer.

Du har erfaring og kender til infantil autisme
Vi forventer, at du har lidt viden om infantil autisme og gerne har erfaring fra lignende stilling. Derudover er du en robust person.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok