Stilling: Hjælper til brødre på 7 og 10 år Oprettet: 14-09-2020
Job start: Mandag d. 21-09-2020 Annoncenr: 104232
JobId: 116425
 
Arbejdssted: 3450 Allerød Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Du bliver hjælper for brødrepar
I Allerød bor et brødrepar, der har brug for en hjælper.

Lillebror er en 7-årig dreng. Han går i en almen 1. klasse, dog med reduceret antal timer. Drengen udviser vanskeligheder ved bearbejdning af flere samtidige sansestimuli, hvilke har en indgribende effekt i hans hverdag. Han ses som en fin dreng, der er stærk i sin evne til at opbygge strategier. Det beskrives endvidere, at Elias i langt højere grad end jævnaldrende har behov for at blive aflastet i forhold til strategiudvikling, således at Elias finder mere overskud til at indgå i sociale relationer.

Storebror er 10 år og har Aspergers. Han er lydfølsom og bliver let stresset. Han har svært ved at se sin egen andel i konflikter og bliver let sur og vred på andre, hvilket udfordrer sociale relationer. Han går i specialskole, hvor han er i gang med indkøring, hvorfor han også har reduceret skema.

Målet er give lillebror mulighed at afstresse og komme i low arousal efter endt skoledag, så han er klar til dagen efter. Det forventes, at timerne gradvist nedtrappes i takt med, at drengens skoleskema optrappes.

Bevillingen er primært rettet mod lillebror, men da storebror går på en specialskole og også har reduceret skema, vil han være hjemme, og det vil være naturligt, at du også er omkring ham. Ligeledes vil hjælperen skulle være alene med storebror i en time, inden lillebror kommer hjem.

Arbejdstid
Mandag kl. 11.30 – 15.30 = 4 timer
Tirsdag kl. 12.30 – 16.30 = 4 timer
Onsdag: Ingen timer
Torsdag kl. 12.30 – 16.30 = 4 timer (kun i ulige uger)
Fredag kl. 11.30 – 14.30 = 3 timer (kun i lige uger)

Din arbejdstid i ulige uger er altså 12 timer pr. uge.
Din arbejdstid i lige uger er altså 11 timer pr. uge.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok