Stilling: Hjælper til 5-årig pige med alvorlig sygdom Oprettet: 15-09-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 104278
JobId: 116521
 
Arbejdssted: 2870 Dyssegård Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Glad, idérig, frisk, nysgerrig og ansvarlig… Er det ord, der passer på dig? Så er du måske den 5-årig piges nye hjælper 4 timer 1 eftermiddag om ugen.

Du skaber glade dage i en svær tid
Skabe glæde og sætte gang i lege – det er dine vigtigste opgaver. Du bliver hjælper for en 5-årig pige, der er ramt af alvorlig sygdom. Du sætter gang i lege, kreative udfoldelser og forstår at motivere pigen til at deltage. Familien står i en svær situation, og de har brug for dig, der kan få glæde og normalitet ind i deres hverdag.

Arbejdstid
Du er sammen med pigen én eftermiddag om ugen i 4 timer. Det er primært onsdag eller torsdag.

Du forstår dit ansvar og smitter med dit gode humør
Du er en ansvarlig og moden person, der hviler særdeles godt i dig selv. Derudover kan du sætte flueben ved ord som:

Fleksibel - da pigens jævnlige hospitalsophold vil ændre på dine arbejdsdage og -tider.
Høj hygiejnestandard - da pigen er meget modtagelig for smitte.

Og så er du ikke mindst en nysgerrig og idérig person, der kan finde på sjove og hyggelige ting, som du og pigen kan lave, når I er sammen. Og med dit gode humør spreder du glæde omkring dig. Også på de svære dage.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Pernille Sichlau eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok