Stilling: Oprettet: 17-09-2020
Job start: Torsdag d. 15-10-2020 Annoncenr: 104349
JobId: 116586
 
Arbejdssted: 2860 Søborg Køn: MK
Krav: Tåler rygning
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

Har du erfaring fra psykiatrien? Vil du sikre tryghed og trivsel for en kvinde i midten af 50’erne med fysisk handicap og flere psykiatriske diagnoser? Så har vi et fagligt spændende job til dig.

Du sætter din stærke faglighed og psykiatriske erfaring i spil
I Søborg bor en kvinde, der er midt i 50’erne. Hun er netop flyttet til et opgangsfællesskab og har behov for dækning 24/7. Hun har lidt af angst og depressioner gennem 20 år og har derudover en skizofreni-diagnose. Hun har senfølger af en blodprop i hjernen, hvor hun bl.a. er blevet halvsidet lammet og kørestolsbruger. Hun har suicidal-tanker og handler impulsivt på disse tanker, hvorfor hun har brug for hjælp døgnet rundt. Hun tilbydes samtaler ifb. med hendes voldsomme affektudbrud og selvskade. Der ud over afledning med aktiviteter i form af håndarbejde.

Hun er en meget omsorgsfuld kvinde, der kerer sig om de mennesker, der er omkring hende. Hendes overordnede mentale trivsel varierer meget. I gode perioder kan hun fx selv tage tøj på og klare sin personlige pleje. I mindre gode perioder har hun brug for din hjælp til alt. Hun har brug for dit nærvær for at kunne føle sig tryg.

Hun er suicidal og meget impulsstyret. Det stiller krav til din evne til at aflede hende i øjeblikket og styre hendes opmærksomhed andre steder hen.

Kvinden er glad for at strikke, sy og male på lærred. Kan du bruge disse interesser i dit arbejde med kvinden, er det en stor fordel.

Kvinden er ryger og ryger såvel inde som ude.

Dine primære opgaver

• Du skaber fysisk og mental tryghed og sikkerhed for kvinden.
• Du skaber mestringsstrategier for hende.
• Du understøtter hendes behandling.
• Du observerer hende mhp. videre behandling.
• Du dokumenterer hændelser og refleksioner mhp. fremtidige handleplaner.

Du bliver en del af et samarbejdende og stærkt fagligt team omkring kvinden. I får og bidrager alle til udvælgelse af metoder og redskaber, der kan skabe trivsel og udvikling for kvinden.

Arbejdstid
Du og dine kolleger arbejder i 3-holdsskift med vagtlængder på 9 timer. Din kollega møder ind én time, før du har fri, så I har et overlap, hvor du har tid til at dokumentere, hvordan vagten er forløbet. Bemærk, at der er tale om vågne nattevagter, og at vi foretrækker, at du kan tage alle vagttyper. Det er dog ikke et krav.
Om du kan tilbyde få eller mange vagter så høre vi gerne fra dig hvis du er interesseret. .
Vagttidspunkterne er:

Dagvagt: 8-17
Aftenvagt: 16-01
Nattevagt: 24-9

Din ugentlige arbejdstid aftaler vi nærmere ud fra bl.a. dine ønsker. Alle muligheder er åbne.

Der er foreløbigt tale om en 3 måneders ansættelse, men en forlængelse kan komme på tale. Opstart er 15. oktober 2020.

Du er en robust pædagog med psykiatrierfaring
Du er uddannet pædagog (alternativ sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent), og du har erfaring fra psykiatrien, hvilket er et absolut krav.

Du er psykisk robust og hviler særdeles godt i dig selv. Din faglighed og erfaring fra psykiatrien har lært dig at forholde dig professionelt til jobbet, og du forstår at bruge din leder og kollegaer, når du søger sparring. Din situationsfornemmelse er stærk, og du evner at reflektere over egen praksis. Du forstår vigtigheden af dokumentation som et redskab til behandling og har lyst til at bidrage med dine faglige input.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen på telefon 3634 7900 eller mobil 2542 9623.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok