Stilling: Hjælper til kvinde med mentalt udviklingshandicap Oprettet: 23-09-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 104577
JobId: 116778
 
Arbejdssted: 3450 Allerød Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du skabe hyggelige eftermiddage et par gange om ugen for 21-årige kvinde? Så er dette jobbet for dig.

Du sørger for hyggelige timer
Bliv hjælper for 21-årig kvinde med et psykisk udviklingshandicap. Hun lider også af epilepsi, og hun har brug for dig, der vil tilbringe hyggelige timer med hende. Fx på café eller ud i det fri.

Hun er i øjeblikket kørestolsbruger pga. et brækket ben.

Arbejdstid
Du arbejder 2 dage om ugen i 3 timer pr. gang. Timerne vil typisk være placeret om eftermiddagen og falde både hverdage og weekender. Nærmere omstændigheder aftaler du med familien.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok