Stilling: Hjælper til 30-årig med svær hjerneskade Oprettet: 25-09-2020
Job start: Torsdag d. 01-10-2020 Annoncenr: 104623
JobId: 116821
 
Arbejdssted: 3460 Birkerød Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Er du en erfaren handicaphjælper? Vil du hjælpe en 30-årig svært hjerneskadet mand? Så er dette jobbet for dig.

Du er en erfaren handicaphjælper
I Birkerød bor en 30-årig mand. Han har en svær hjerneskade, der giver ham behov for hjælp til alt. Han er også beskrevet med fejlsynkning og har behov for din overvågning.

Derudover skal du give ham medicin (som allerede er doseret) og give ham mad via sonde.

Du må meget gerne have erfaring fra lignende job.

Arbejdstid
Manden har brug for hjælp i 2 x 8 timer om ugen. Timerne er placeret i både hverdage og weekender. I er to hjælpere, der deler timerne imellem jer.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok