Stilling: Pædagog med autismeerfaring Oprettet: 25-09-2020
Job start: Efter aftale Annoncenr: 104636
JobId: 116855
 
Arbejdssted: 1655 København V Køn: Kvinde
 
 

Jobbeskrivelse

Søger du et fagligt spændende job? Ønsker du pædagogisk en-til-en-arbejde? Så er dette jobbet for dig.

Du får en spændende faglig en-til-en-opgave
Her venter dig en spændende faglig opgave, hvis du er uddannet pædagog med autismeerfaring. Vi leder efter dig, der ønsker at arbejde en-til-en med en 7-årig pige. Frugten af dit arbejde vil hurtigt vise sig, da jeres nære og hyppige kontakt vil få en positiv udvikling for pigen.

Pigen er diagnosticeret med infantil autisme og har en genfejl, der påvirker hendes nervesystem og forårsager epileptiske anfald.

I arbejdet med pigen har brugen af piktogrammer vist sig at have en positiv effekt, så det fortsætter du naturligvis med. Vi forventer også, at du evner at udvikle på dem. Derudover er sprogbruget overfor pigen særdeles vigtigt, men alt dette får du en grundig introduktion til af den pædagog, der midlertidigt er tilknyttet familien.

Du vil desuden indgå i et tæt samarbejde med kommunen og vil sammen med familiebehandleren tilknyttet familien evaluere på målene for pigen og have en generel faglig dialog angående hende.

Arbejdstid og fokuspunkter
Arbejdstiderne ligger tidligt om morgenen fire hverdage om ugen samt om eftermiddagen 1 hverdag om ugen.

Der vil desuden af og til være weekendvagter.

Fokuspunkterne i arbejdet vil først og fremmest være relationsopbyggende i opstartsperioden. Derefter vil du arbejde pædagogisk med at skabe struktur og give støtte til pigen i hendes daglige aktiviteter.

Du er pædagog med autismeerfaring
Du skal være uddannet pædagog og have erfaring med autisme. Det er ufravigelige krav.

Du evner at observere, reflektere og dokumentere. Især på pigens udvikling og trivsel. Derudover ser du sparring med forældrene og øvrige fagpersoner og som et vigtigt redskab.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Aase Petersen på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok